НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Стар ритуал за привличане на успех, богатство и щастие

Стар ритуал за привличане на успех, богатство и щастие

Успех и богатство ще постигнете с този стар и лесен ритуал

Почти всички хора могат да постигнат успех и богатство. Изкарването на пари е лесно. За това трябва да се научите да си поставяте правилните задачи и цели и да не се страхувате от трудностите.

Много често човек не може да промени живота си, защото вътрешните му нагласи му пречат. Той се чувства окован.

Страхът, че не сме достойни за нещо, че не сме достатъчно добри или достатъчно умни, намалява вътрешната ни енергия. Не позволява на потока от успех и богатство да навлезе в живота ни. Чуждото мнение и думи сриват самочувствието ни. Понякога мнението на другите означава повече от нашите собствени постижения и успехи.

Например, често даден пенсионер смята, че пенсията е единственият му източник на доходи. Животът вече е минал и той не трябва да се надява на нещо по-добро. Друг е сигурен, че враговете му пречат да постигне успех. Той просто не може да се справи със собствените си мисли и да промени живота си.

Други вярват, че са абсолютно безполезни и че животът им винаги ще бъде сив и скучен. Най-важното нещо, което всеки трябва да разбере е, че негативните мисли са истински окови, които сами си създаваме.

Време е да се преборите със страха и да се отървете от това, което ви пречи в живота веднъж завинаги.

Изпълните прост ритуал сутрин. Станете малко по-рано, измийте се, спортувайте и закусете. След това, вземете лист хартия и напишете: „оковаване“.

Погледнете внимателно тази дума на хартията. Визуализирайте физически как оковите ви пречат да постигнете успех, богатство и щастие. Почувствайте го в реално време. Отървете се от мислите за пропуснатите възможности и неувереността в себе си. Останете насаме с тези мисли за 5-6 минути. Скъсайте хартията бавно.

Преди да го направите, кажете думите следните думи: „С премахването на оковите се отваря пътят на щастието за мен“.

Когато приключите с късането на хартията, поставете всички парчета в пепелник или друг съд. Изгорете ги и повторете думите на заклинанието.

Изчакайте, докато всички части се превърнат в пепел. Съберете пепелта и я разпръснете на улицата. Когато я изхвърлите, кажете отново думите на заклинанието и усетете как оковите се разхлабват и политате на крилете на успеха.

Повторете ритуала точно след 5 дни и наистина ще премахнете всички окови от живота си. Пред вас ще се появят нов път и възможности. Всичко, от което се нуждаете, ще стане реално. Ще ви вдъхновят нови мисли и идеи, ще се появят време и възможност да ги реализирате.

Всеки човек може да постигне невероятен успех в живота, стига да повярва в себе си.