НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекърва ми дойде да ни посети за няколко дни, но… След като...

Свекърва ми дойде да ни посети за няколко дни, но… След като тя си отиде нещата започнаха да изчезват от къщата ни по странен начин

Не знам защо свекърва ми изхвърли почти всичките ни уреди

Свекърва ми дойде на гости за една седмица. Разбира се, не сме точно приятелки, но се държах добре с нея, както и тя с мен.

Преди да си тръгне, дойдоха и племенниците й. Бяха трима. Нямах търпение всички да си тръгнат. Не можех да живея спокойно в собствения си дом. Будех се и заспивах според графика на свекърва ми.

Дългоочакваният ден най-после дойде. Поех си дълбоко дъх и реших да отида до кухнята да си направя кафе. Но за моя изненада кафемашината я нямаше. Когато реших да направя закуска на мъжа ми, не можах да намеря пасатора. Съпругът ми се събуди и когато влезе в кухнята разбрах по лицето му, че и той се чуди къде са някои неща.

Свекърва ми има нещо общо с това. Съпругът ми се обади на майка си, говориха дълго и след това ми каза, че ще отидем да купим някои неща.

Каза, че старите са в кофата за боклук или вече в пункта за рециклиране. Не знам защо свекърва ми направи това, но честно казано, съм й благодарна, защото отдавна исках да си купим нови уреди.