НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Този тест ще ви разкаже за вашето психологическо състояние и трудности в...

Този тест ще ви разкаже за вашето психологическо състояние и трудности в настоящия период

Този тест ще ви разкаже за вашето психологическо състояние

Почти всички хора са склонни да рисуват драсканици в моменти на размисъл или безпокойство. Опитайте сега да вземете химикал или молив и да нарисувате нещо безцелно върху лист хартия за известно време.

Мислите ли, че това са просто разхвърляни линии? Но не! Те могат да ни кажат много за сегашното ни състояние и личностни черти. Сравнете вашата рисунка с предложените фрагменти и изберете най-сходния. Това ще бъде за вас.

Не забравяйте, че трябва да сте честни и да отговаряте вярно, само тогава резултатите от личностния тест ще бъдат валидни.

Ако в момента нямате молив под ръка, просто изберете една драсканица, която да привлече вниманието ви.

  1. Кръстосване

Ако постоянно рисувате такива драсканици, това означава, че имате две еднакви цели или нужди. Може би ви привличат две различни професии, в едната от които сте се реализирали, но втората все още ви привлича или ви е хоби.

Или сега сте на кръстопът, тъй като имате две възможности за по-нататъшно подреждане на живота, но всяка има приблизително еднакъв брой плюсове и минуси. Основното е, че тези две посоки (каквото и да се отнасят) са еднакво важни за вас. Какво да правя?

Разбира се, опитайте се да намерите възможност да приложите и двете или да намерите разумен компромис. Постоянната вътрешна борба е изтощителна. Дайте си време да „узрее” решението, като зададете точна дата, на която ще се върнете към тази тема.

  1. Вълнообразна спирала

В момента работите за бъдещето. Вашите действия са насочени към разширяване на текущия проект или социални контакти. Вие обаче се притеснявате от някаква незавършена връзка или събития, в които няма смисъл.

Искате да поправите или завършите нещо, за да се посветите изцяло на текущите дела и цели. Ето защо е необходимо да се направят изводи и да се разбере какъв опит да вземете в бъдеще. Отговорете си на въпросите:

„Защо беше това в живота ми? На какво ме научи? “ „Какво мога да направя различно в бъдеще?“ Коригирайте грешките, но не очаквайте коригиране на оценката, защото дневникът е архивиран отдавна. Кажете „благодаря“ на съдбата за науката и живейте, продължете напред, като вземете предвид натрупания опит.

  1. Решетка

Сега решавате трудни проблеми. Възприемате случилото се с напрежение и отговорност, което се отразява на физическото и емоционалното ви състояние. Въпреки това всеки тест е възможност да станете по-силни, да спечелите нови ресурси, да си поставите нови цели.

Житейските трудности показват, че не сме се развили докрай. Това означава, че трябва да се върнете на утъпкания път: разберете какво вие лично трябва да предприемете, какви възможности имате, на какво и на кого можете да разчитате.

Да, сега виждате решетка пред вас. Но представете си, че това е прозорец, а зад него е целият свят. И във вашата власт е да премахнете решетките от прозореца. Имате сили и средства за това.

  1. Къдрици

Вие сте креативна и креативна личност, имате голям потенциал и уникален поглед към света. Имате много идеи и желание да ги реализирате, но все още не можете да подредите приоритетите и да изберете най-важното и първостепенното.

Е, за един творец това състояние е доста типично. Като начало се опитайте да включите логика и да разберете в коя област имате повече възможности и ресурси. С това и започнете. Музите, разбира се, са капризни дами, но и обичат да им се обръща голямо внимание.

Опишете подробно какви резултати бихте искали да получите днес: нов продукт, слава или пари? Тогава ще ви стане ясно в каква посока да се движите. Ако имате любим човек, който е авторитетен за вас, посъветвайте се с него. Но вземете решението сами.

  1. Кръгове

В момента сте разочаровани от нещо, може би сте ядосани и сякаш всичко и всички са против вас. Това усещане за житейско напрежение е свързано с някакви неприятни, текущи събития или крах на надежди.

Но ако изпитваме тези чувства, тогава може би сме се срещнали с истинската реалност. Вярно е, че силите, изразходвани за преживявания, трябва да бъдат възстановени. Направите това. Говорете с някой, на когото имате пълно доверие. Ако не, опишете случилото се като писмо до приятел или история.

Спомнете си какво ви помогна да възстановите умствената си сила. Необходими са ресурси, за да се стигне по-далеч. Оценете ги. Може би сте забравили за нещо поради претоварени емоции. Всяка криза означава нови възможности. Въпреки че може да не са видими за вас, но вярвайте, че са. И след време определено ще ги видите.

  1. Блокове

Може да сте в процес на намиране на самоличността си. Сега чувствате, че старият свят се променя и се опитвате да го задържите. Вие също полагате усилия да създадете нов живот, правите планове и се притеснявате, че миналото няма да може да се свърже с бъдещето.

Вие подкрепяте и бетонирате миналото и бъдещето, но това е само временно решение на проблема. Всъщност имате много строителен материал и то доста здрав и качествен. Просто трябва да разберете каква стабилна структура можете да изградите от него.

Оценете всички блокове (сфери на живота, способности, успехи, връзки, постижения), вземете предвид всички ресурси, намерете помощници, съставете план за действие. И новата устойчива сграда ще бъде готова. Преосмислете живота си, действията си и резултатите от тях. Ще видите нови възможности.

  1. Концентрична спирала

Най-вероятно се стремите да намерите хармония и баланс в живота си. Всеки човек иска да постигне състояние на хармония, но този процес е сложен и безкраен. Искате всичко да е перфектно, но не става така.

Не бъдете твърде сурови към себе си и другите. Приемете живота такъв, какъвто е: с подаръци и загуби, срещи и раздяли, с радости и скърби. И преди всичко приемете себе си, с всичките си предимства и недостатъци.

Разчитайте на предимствата и се опитайте да компенсирате недостатъците. Всеки човек е уникален и неподражаем. Всеки трябва да живее пълноценно собствения си живот. Ако сега не разбирате къде и към какво се стремите, вземете почивка и просто живейте, уловете прекрасни моменти и оценете малките подаръци на съдбата.

  1. Вертикална крива

Вие живеете в люлеещ се тунел, който сами сте създали. От една страна вървите към целите си, а от друга преживявате възходи и падения. Струва ви се, че всичко е същото, всички надежди и начинания са замразени във времето и не носят дългоочаквания резултат.

Все пак бъдете търпеливи и се научете да се отпускате. Необходимо е повече време, за да се сбъднат желанията ви. Спрете и вижте в динамика какво се случва с вас и живота ви. щастлив ли си Има ли нещо, което си струва да се промени или добави?

Похвалете се за издръжливост и малки победи, починете си и преразгледайте плана си за живот отново, като вземете предвид всичките си нужди.