НАЧАЛО ХОРОСКОПИ 15 причини, поради които Водолеите са просто най-добрите хора на Земята

15 причини, поради които Водолеите са просто най-добрите хора на Земята

Водолеите са просто най-добрите хора на Земята

Ето 15 причини, поради които трябва да глезим, обичаме и глезим Водолеите:

 1. Водолеите са изключително интелигентни.

Дори и най-мързеливият от тях може да постигне добри резултати без много усилия. Само си помислете какво могат да направят, ако вложат всичко от себе си в нещо! Ще имат награди, стипендии, медали… и това е само началото.

 1. Водолеите са красноречиви.

Някои може да са срамежливи, докато други може да са приказливи. Когато Водолеите, които са склонни да мълчат, говорят, всички слушат внимателно със затаен дъх.

Срамежливите Водолеи внезапно стават красноречиви, щом разговорът се насочи към интересна тема.

 1. Водолеите са благоразумни.

Тази способност се проявява във всяка сфера на живота – в бизнеса, на работа, в любовта. Имат практичен ум. Романтиката им е чужда. Водолеите няма да ви бомбардират с любовни съобщения през целия ден. Драматизмът и импулсивността не са техни характеристики.

 1. Водолеите са родени лидери.
  Те имат всички необходими функции за това. Те са готови да поемат отговорност. Водолеите са креативни, могат да вземат решения и да планират следващите стъпки. Понякога обаче могат да бъдат доста груби в изказванията си. Все пак никой не е съвършен.
 2. Водолеите обичат уединението.

Те се чувстват доста комфортно в самота. Водолеите обичат да прекарват времето си в изследване на вътрешния си свят, в размишления за неща и събития или просто в спокойствие и тишина. За тях е много трудно да споделят своите мисли и чувства.

 1. Водолеите са обективни.

Човек с това качество е в състояние да погледне на ситуацията с перспектива и да даде наистина мъдър съвет. В спор такива хора няма да отстояват мнението си на всяка цена, те с готовност ще се съгласят с чия идея им се струва по-разумна.

 1. Водолеите са верни приятели и партньори.

Те са много задълбочени в избора си на приятели. За тях е трудно да се сближат с хората, за това трябва да опознаят човека по-добре. Ако имате приятел Водолей, тогава знайте, че имате най-надеждния и верен приятел, който ще остане с вас до края.

 1. Водолеите са страхотни партньори в разговора.
  И това е съвсем разбираемо! Те са невероятно интелигентни. Стимулирането на мозъчните спирали е тяхна жизненоважна необходимост. Най-голямото удоволствие за Водолеите е интелигентният разговор.
 2. Водолеите са добросърдечни хора.

Те не са конфликтни. И със сигурност няма да са първите, които започват безсмислени спорове. Те не обичат да слушат постоянните оплаквания на околните за това „колко е труден животът“. Те знаят, че можете да живеете щастливо, просто трябва да опитате и да не хленчите. И ще направят всичко по силите си, за да направят живота си щастлив.

 1. Водолеите знаят какво искат…

…и как да го постигнем. Те са отлични изследователи и отлични учени (напр. астрономи и историци). Те имат естествено желание и склонност към творчество, могат да се справят отлично в изкуствата и хуманитарните науки, особено в поезията. Тяхната професия може да бъде музика, социална работа или преподаване.

 1. Водолеите обичат да са сред хора.

Те се чувстват много добре в тълпата, хранят се с енергията на тълпата.

 1. Водолеите не се интересуват с кого се сприятеляват.
  Те наистина не се интересуват кой сте, откъде идвате или какъв е социалният ви статус. Водолеите не се интересуват от привилегии и звания.

Те може да са заобиколени от приятели, но все пак ценят независимостта и уединението.

 1. Водолеите са индивидуалисти по природа, не се интересуват от мнението на тълпата. Такива хора правят нещата по свой начин.
 2. Водолеите обичат да пътуват. Дори много често. Пътуванията и приключенията просто ги харесват.
 3. Водолеите могат да се адаптират към всякакви трудности и ситуации. За тях няма пречки – само възможности.