НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете пеперуда, за да разберете вашите страхове и какви мисли крие подсъзнание...

Изберете пеперуда, за да разберете вашите страхове и какви мисли крие подсъзнание ви

Какви мисли крие вашето подсъзнание

В митологията пеперудите са израз на човешката душа. В древна Гърция например хората вярвали, че след смъртта душата им ще се превърне в пеперуда или гълъб.

Черният фон представлява тъмнината, която ви заобикаля и ви пречи да изразите мислите и чувствата си. Като затвор на вашия ум и тяло. Изборът на пеперуда може да ви помогне да избягате от тъмнината, за да намерите светлината в живота си.

Разгледайте внимателно 9-те пеперуди на снимката по-долу и изберете тази, която ви харесва най-много. Под изображението ще намерите съответния резултат по ваш избор. Ще разберете какви мисли крие вашето подсъзнание? Направете този тест и разберете

Пеперуда 1

Ако сте избрали първата пеперуда, вероятно сте забелязали, че горните й крила са с различен цвят. Това означава, че се борите да бъдете свободни и искате постоянно да изразявате това разочарование и желание за свобода. Някой или нещо ви пречи да изразите мислите си толкова, колкото искате.

Това е един от най-болезнените проблеми, с които се сблъсквате: фактът, че не можете да се интегрирате и изразявате правилно, защото някой винаги ви прекъсва и че вашите идеи не се приемат правилно или дори не се чуват.

Пеперуда 2

Вечно си заклещен между два свята, между чука и наковалнята. Едва ли можете да решите нещо в живота си, без да се чувствате притиснати. Винаги се сблъсквате със ситуации, в които сте хванати между двама приятели, които не харесвате, и не можете да пуснете нито един от тях, нито да изберете между тях. Това, което искате да кажете на всички е, че не сте брокер. Изборите, които правите оттук нататък, трябва да са за вас, а не за другите. Време е поне веднъж да поставите себе си на първо място.

Пеперуда 3

Ако сте избрали номер 3, вие сте от типа хора, на които им е трудно да направят промени към по-добро, да се откажат от пороците или да започнат нови неща в живота. Наслаждавате се на рутината и комфорта и въпреки че монотонността може да ви застигне от време на време, все пак я предпочитате пред неизвестното. Трябва да излезете от зоната си на комфорт и да живеете малко живота. Прегърнете неизвестното и се опитайте да кажете „да“ засега.

Пеперуда 4

Вие криете много голяма тайна за живота си. Правили ли сте нещо в миналото, от което се срамувате, или просто изпитвате чувство на неудовлетвореност, което никога не можете да кажете на никого, защото смятате, че никой не може да разбере. Тази голяма лъжа те изяжда отвътре, но се страхуваш да я разкриеш.

Трябва да намерите смелостта да разкриете най-голямата си тайна, за да се насладите на живот в мир и спокойствие. Дори ако това означава да ви разкрия; признаването и приемането е едно от най-трудните неща, които трябва да направим в живота.

Пеперуда 5

Вашият голям проблем е страхът да изразите чувствата си към човека, когото обичате. Влюбваш се без никой да забележи. Вие държите тези чувства затворени в себе си и когато любимият ви се приближи, вие го игнорирате поради несигурността си.

След като намерите смелостта да изразите тези чувства и най-накрая се доближите до този, когото обичате, ще намерите щастие в живота си. Добро начало е да се опитвате да се обичате повече всеки ден. Кажете си колко сте страхотни и ще започнете да го вярвате.

Пеперуда 6

Вие сте привлечени от света на изкуството и сте страстен да правите творчески неща. Можете да изразите себе си чрез рисуване, музика или писане, но другите никога не разбират какво се опитвате да кажете чрез изкуството си. Използвате твърде много кодирани послания, абстрактни неща, твърде много мистерия. Понякога дори не разбирате какво наистина искате да изразите.

Рискувате да попаднете в капана на философа, който винаги се опитва да предаде нещо … но не знам какво. За да разберете себе си по-добре, опитайте да успокоите ума си с някои прости дихателни медитации.

Пеперуда 7

Вие сте много честен човек, понякога брутално честен. Не умеете да лъжете и не обичате да криете нищо от околните. Вашите приятели ви виждат като истински човек, което понякога може да бъде малко грубо. Опитайте се да се усмихвате и да говорите, а не искрено. Понякога няколко добри думи могат да помогнат повече на някого, отколкото бруталната честност.

Пеперуда 8

Избрахте тази пеперуда, защото искате да сте перфектни. Постоянно се борите да намерите този баланс на съвършенство, въпреки че всички ви казват, че не съществува. Вие сте много съвестен човек, що се отнася до работата и отношенията с приятели. Вместо да се опитвате да постигнете съвършенство, може би работете, за да дадете най-доброто от себе си.

Опитайте се да бъдете възможно най-добрата версия на себе си. Няма такова нещо като идеално, има само “по-добро от вчера”.

Пеперуда 9

Ако изберете числото 9, вие сте човек, който обича да контролира напълно ситуацията. Искате хората да правят всичко, което поискате, да отговарят на въпроси бързо и да правят всичко това, докато използват мозъка си. Винаги се държите като шеф или имате нужда да имате някакъв контрол и това може да бъде абразивно за хората около вас.

Опитайте се да бъдете малко по-смирени в живота си и хората ще ви уважават повече и ще живеете по-щастлив живот. Напускайте царствата от време на време и се наслаждавайте на пътуването.