НАЧАЛО ХОРОСКОПИ 3 зодии, за които краят на 2023 ще е много лош!

3 зодии, за които краят на 2023 ще е много лош!

Детоксикация чрез краката

Остават броени месеци от 2023 година и според разположението на звездите този последен период няма да е лесен и добър за някои зодии.

Близнаци

Следващите ви три месеца ще бъдат пълни с емоции. Разглеждате събитията, които досега сте замитали под килима, а сега се опитвате да ги разрешите.

Ще преминете през мощно духовно развитие, ще станете много по-решителни и наистина ще разцъфтите. Ще ви бъде малко трудно да се справите с преливащите ви емоции, но както всичко и това ще решите по някакъв начин.

Лъв

Ако не слушате сърцето и интуицията си, ще се сблъскате с леки заболявания в края на годината. Най-накрая повярвайте, че интуицията ви работи много добре, просто трябва да им обърнете внимание.

Послушайте вътрешния си глас и животът ви ще бъде много по-лесен. Ходете с високо вдигната глава, усмихвайте се и отваряйте сърцето си всеки ден, ще видите, че целият ви живот ще се промени.

Скорпион

През последните месеци на годината ще имате много ясна представа за хората, с които трябва да продължите да поддържате връзка.

Решавайте според свободната си воля, но първо сложете ръка на сърцето си!

За още хороскопи, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!