НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Какви са признаците на проклятие у дома? Проверете дома си!

Какви са признаците на проклятие у дома? Проверете дома си!

негативна енергия

Всеки човек, когато купува или наема жилище, иска това място да бъде не само “кутия” за спане, но и уютен дом. За съжаление, понякога това не се случва – хората намират изоставени чужди предмети в обзаведени апартаменти.

Нека ви кажем какво да правите, ако в дома ви има негативна енергия и кои предмети могат да бъдат причината.

Основните признаци на негативна енергия в апартамента

Много езотерици казват как да открием негативните неща в дома. За да направите това, се препоръчва да извършите общо почистване – избутайте настрани шкафовете, диваните, масите и проверете дали има подозрителни предмети в тайните кътчета на къщата. Препоръчително е също така да погледнете под первази, каси на врати и прагове – там също можете да намерите нещо.

Ако върху вратата има отпечатък от крак или длан, езотеричният практикуващ трябва незабавно да докосне вратата или стълба и след това да постави ръката или талисмана там.

Конци – не само лежащи на пода, но и нарочно закачени по огледала, шкафове, врати или където и да е другаде. Конците се използват в магията за прогонване на злите духове и ако ги намерите, това означава, че някой преди вас се е опитал да прочисти мястото.

Тебеширените кръстове често се срещат на врати и прозорци, които са места за “портали” към другия свят. Това също е защитен ритуал, но помислете – ако всичко е наред с апартамента, защо има такива символи?

Буци пръст и боклук – можете да намерите шепа пръст, странни бележки или игли под прага. Тези предмети често се използват за правене на магии и след това се носят в апартамента на човек.

Насекоми – през топлия сезон подобен проблем не е рядкост, но има граница. Ако редовно виждате хлебарки, черни паяци, стоножки в дома си, най-вероятно това са неземни същества, които се опитват да получат енергия от вас.

Освен всичко друго, хората, в чиито домове е влязла негативна енергия, започват да се чувстват зле. Постоянното желание за сънливост, промените в настроението, липсата на вдъхновение за работа или хоби, редовните спорове са признаци на вампиризъм. Тъмните същества се хранят с вашата енергия и унищожават семейството ви.

Съвети как да се отървете от негативната енергия в дома си

Ако откриете някой от признаците на вампиризъм в апартамента, не се стряскайте – ситуацията винаги може да бъде коригирана. Но по-добре избягвайте да докосвате такива неща с голи ръце, в противен случай проклятието със сигурност ще премине върху вас.

Вземете парче дебел плат, съберете подозрителните предмети в него, занесете го далече в гората, заровете го или го изгорете и след това бързо избягайте, без да поглеждате назад.

След това направете тези важни стъпки:

  • изтрийте всички символи и знаци, оставени от предишни собственици – нямате нужда от чужда защита
  • поръсете ъглите на къщата със светена вода, като четете Господната молитва
  • отворете прозорци и врати, за да ги проветрите
  • запалете и обиколете къщата с горяща пръчка тамян, почиствайки я от неканени духове

Опитайте се да не говорите сами, не канете непознати в къщата, не носете чужди предмети. Като цяло наблюдавайте атмосферата в апартамента и редовно го пречиствайте със светена вода и тамян.