НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете перце и разберете какво мисли един истински психолог за вас

Изберете перце и разберете какво мисли един истински психолог за вас

Kакво мисли един истински психолог за вас

Всеки човек е уникален, но има общи характеристики, които обединяват различните хора. Психолозите многократно са се опитвали да класифицират човек според определени параметри. Въз основа на теорията за цвета и формата, психолозите смятат, че като изберете едно от тези шест пера, ще получите известна информация за вашата личност.

Разгледайте внимателно снимката. Обърнете внимание на цвета и формата и изберете този, който ви допада най-много или в който се виждате. След това прочетете резултата. Отговорът може да ви изненада.

Перо №1
Вие сте творческа личност. Обичате да постигате успехи и имате силни качества, които ви характеризират като „властолюбител“. Вие сте перфекционист и ефективен лидер. Чувствате се зле, когато нещата не вървят така, както сте се надявали.

Перо №2
Вие се адаптирате и актуализирате лесно. Учиш се доста бързо, но в същото време ставаш малко изолиран, защото обичаш да учиш сам. Но хората, които обичате, винаги са там, за да ви подкрепят.

Перо №3
Вие сте роден предприемач. Обичате да сте активни и да стартирате няколко проекта едновременно, дори и да успеете да постигнете само една цел.

Перо №4
Обичате хармонията и мира и винаги се опитвате да помагате на другите. Имате хора около вас, които ви обичат и споделят вашите интереси.

Перо №5
Вие сте невероятно креативни и артистични. Понякога не вярвате на себе си или на способностите си, защото провалът ви плаши.

Перо №6
Вие сте независими и уверени, че ще постигнете целите си сами. Въпреки това трябва да се научите да развивате и задълбочавате приятелствата.

За още тестове, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!