НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Помолете човек да напише буквата X и разберете за истинските му намерения!

Помолете човек да напише буквата X и разберете за истинските му намерения!

характера на човек

Достатъчно е да погледнете почерка на човек, за да научите повече за него. Отгатването на характера на човек не е лесно. Съвременната графология отчита много фактори: размера и формата на буквата, включително интервали, курсив и натиск.

Малко са подробностите, които безпогрешно описват истинското намерение на човек. Начинът, по който човек пише буквата X, говори много за неговата личност.

Ръкописен знак

Наскоро в социалната мрежа се появи интересна анкета. Група потребители бяха попитани как изписват X. 80% от анкетираните посочиха същия метод на изписване на символа. Както се оказа, калиграфията и правилата в училище за писане нямат нищо общо с това.

Сертифицирани графолози обясняват, че стилът на писане на този прост символ може да разкаже много за характера на човек. Както се оказа, в много хора е скрит бунтарски дух.

Ние ви предлагаме прост 5-секунден тест: начертайте кръст и погледнете изображението по-долу. Начинът, по който рисуваш, говори много за твоя характер.

характера на човек

Особеността на писане на символа X

1. Ако пишете X отдолу нагоре, това говори за затваряне и скрита депресия. Вие сте заседнали в миналото и не искате да продължите напред. Лесно се влияете от другите и не можете ясно да изразите собствените си мисли.

2. Постоянно се криете и да сте в центъра на вниманието ви плаши. Бавно се движите напред, защото често поглеждате назад. Миналото все още ви влияе, но вие се борите с него.

3. Ти си бунтар без кауза. Готови сте да защитавате принципите си във всяка ситуация. Вие живеете от джиновете на всички, винаги се съпротивлявате и постоянно казвате „не“. Хората около вас казват, че имате сърце от камък.

4. Вие сте целеустремен и честен човек, но постоянно се съмнявате във всичко и не вярвате на никого. Често сте замислени и си спомняте горчиви минали преживявания.

5. Вие сте индивидуалист и господар на всичко. Живеете по свои собствени правила и рядко обръщате внимание на мнението на другите. Никой и нищо не може да ви спре.

6. Вие сте модел за подражание за околните. Вие сте победител в живота. Мислите нестандартно и успявате да намерите изход от всяка ситуация.

7. Отклонението от нормата не е характерно за вас. Вие сте концентрирани, поддържате баланс във всичко. Обичаш реда. Между другото, 80% от хората пишат такъв Х.

8. Вие сте човек с богато въображение. Живеете без рамки и мислите нетрадиционно. Такива хора винаги са необходими.

За още тестове, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!