НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Знаете ли как правилно да нанесете йодна решетка върху петата и какво...

Знаете ли как правилно да нанесете йодна решетка върху петата и какво означава това?

йодна решетка

Преди да ви науча как да нарисувате йодна решетка на петата, първо ще ви кажа защо е важно да го направите. Подобрява и регулира кръвообращението и предпазва от подуване на краката. Използването на решетката е важно за тези, които трябва да стоят на крака през деня.

Също така е чудесен за регулиране на телесната температура, особено в горещите дни може да ви помогне да се отървете от непоносимата жега. Вечер, преди да си легнете, поставете йодна решетка и след това сложете топъл чорап, резултатът наистина ще ви изненада.

Правейки тази процедура, можете да се тествате и да научите повече. Ако сте направили решетка преди лягане на петата и е изчезнала, абсорбирала на сутринта, това означава, че тялото ви няма йод и трябва да увеличите консумацията на йодирани и морски продукти.

Как да направите йодна решетка правилно?

Предупреждение – преди всичко, преди да решите да си направите йодна решетка, разберете дали сте алергични към йод и това става по следния начин: нарисувайте малка решетка с йод върху китката на ръката си и изчакайте половин час, ако през този период няма зачервяване или болка, значи не сте алергични към йод.

Йодна решетка на петата

Що се отнася до това как правилно да направите йодна решетка върху петата, трябва да направите следното, на първо място, имайте предвид, че йодът не може да се нанася дебело, по-добре е да го нанесете с помощта на клечка за уши, което ще помогне за размера на линията да бъде 1×1.

Забележка – въпреки че правенето на йодна решетка е много добро и в същото време ефективно, не се препоръчва да се използва често, през седмицата можете да повторите процедурата само 3 пъти или максимум 4 пъти.

За още съвети, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!