НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Какво става с душата когато човек умре? Продължава ли своя път след...

Какво става с душата когато човек умре? Продължава ли своя път след смъртта на тялото?

Какво е човешката душа

Как ни влияе смъртта и можем ли да разпознаем сродната си душа? Ние знаем, че тялото е смъртно. За съжаление, независимо дали ни харесва или не, животът ни ще свърши в един момент. Но живее ли човешката душа след това? Нека разберем.

Какво е човешката душа?

В различни учения и религии душата се нарича енергията, която изпълва тялото. Други усещат вибрацията, цвета и звука на душата, докато търсят комуникация и близост с човек.

Тялото е отделено от душата. Това означава ли, че душата губи своята уникалност? Може ли да изчезне? В повечето учения виждаме обяснението, че душата продължава своя път след смъртта на тялото. Но остава ли същото? Можем ли да се опознаем отново, ако ни е писано да се срещнем?

Как се променя душата?

Това не е съвсем ясно. Преживяванията, които получава душата, могат да я променят. Някои важни вярвания и ценности могат да бъдат силно деформирани и дори да се превърнат в пълна противоположност.

Насилствената внезапна смърт, негодувание и болка също могат да оставят огромна следа върху душата. Ето защо е толкова важно да разговаряме и насочваме душата. Когато тялото пусне душата, трябва да й помогнем да премине в следващия живот.

Опитът, който вече е натрупан, ще остане. Ето защо непознатите изведнъж осъзнават, че се познават много добре и изпитват много ярки емоции по време на първата среща. Всичко това е следа от спомен, случил се някога. Трябва да знаете, че със смъртта, докато душата преминава от едно тяло в други състояния, някои неща ще бъдат загубени, но със сигурност ще придобиете много нови, ценни преживявания.

За още любопитни новини, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!