НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Поставете щипка на душ слушалката: спестявате много пари!

Поставете щипка на душ слушалката: спестявате много пари!

Щипка на душ слушалката, спестява много пари

Слагали ли сте някога щипка на душ слушалката? След като го пробвате, няма да можете без него. Нека разберем заедно за какво е това!

Как да използвате щипки за пране у дома

Щипките, тези малки предмети, които обикновено използваме, за да закачаме дрехи за сушене, могат да изпълняват много други полезни задачи в къщата. Тези прости, често пренебрегвани инструменти всъщност са много гъвкави и могат да улеснят много ежедневни задачи. Нека заедно открием някои креативни начини за използване на щипки за пране в нашия дом.

Един от най-разпространените начини да се възползвате от щипките за пране у дома е организирането на пространства. Можем да ги използваме за фиксиране на отворени найлонови торбички, за да създадем практичен диспенсър за торбички или за запечатване на вече отворени опаковки за храна. Щипките също са много полезни за организиране на електронни кабели, просто ги прикрепете към краищата на мебелите и увийте кабелите около тях, за да не се оплитат.

Ако сте любител на шиенето, щипките могат да бъдат чудесен инструмент за задържане на тъканите заедно, докато плетете. Освен това щипките могат да се използват и за закачане на престилки или салфетки, като винаги ги държите под ръка.

В организационния сектор щипките за дрехи могат да станат ценни съюзници. Можете да ги използвате, за да закачите вашите снимки или визитни картички на връв или конец, създавайки оригинална и персонална декорация. Освен това можете да използвате щипките за пране, за да закрепите етикети към буркани или рафтове, което прави всеки елемент по-спретнат и лесен за намиране.

Щипките могат да се използват и за най-малките вкъщи. Ако имате деца, можете да ги използвате като щипки за затваряне на торбички със закуски, като по този начин ги запазите свежи и хрупкави. В допълнение, щипките могат да се използват като опора за рисунки или занаяти, просто ги фиксирайте на конец или връв и окачете произведенията на изкуството на вашите малки художници.

Щипка за пране на душ слушалката

Етеричните масла предлагат широк спектър от ползи за уелнес и здраве. В допълнение към използването им в традиционните дифузори, има креативен начин за разпространение на техните парфюми по фин и дълготраен начин: използване на щипка за пране като парфюмер.

За да създадете парфюм с щипка, просто изсипете няколко капки етерично масло върху дървената част на самата щипка. Изберете етеричното масло, което предпочитате, като вземете предвид неговите полезни свойства и парфюма, който искате да разнесете. Например етеричното масло от лавандула може да насърчи релаксация и спокойствие, докато цитрусовото масло може да придаде свежа, жизнена атмосфера.

След като изсипете капките етерично масло върху щипката, оставете ги да попият за няколко минути. След това просто поставете тази щипка на душ слушалката и се насладете на вкусен и релаксиращ аромат.

За още съвети, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!