НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Всяка сутрин свекърва ми прави кафе, не ме пуска, докато не го...

Всяка сутрин свекърва ми прави кафе, не ме пуска, докато не го изпия. Днес обаче случайно, видях че ми налива нещо в чашата

Моята свекърва ми сипва нещо в кафето, всяка сутрин

Винаги съм много обичала и уважавала моята свекърва. Тя е много внимателна жена, толкова внимателна и грижовна, че никога не ми позволяваше да правя кафе, всяка сутрин приготвяше кафето сама.

Но една сутрин съвсем случайно забелязах, че прави нещо, тайно от мен, което силно ме изненада. Бях влязла при нея в кухнята, докато приготвяше кафето, за да взема от шкафа хапче за глава. Когато погледнах към свекърва ми, я видях да сипва нещо в чашата ми. В първия момент се стреснах много, за това веднага я попитах, какво всъщност слага в кафето.

Оказва се, че всеки път, когато свекърва ми ми сервира кафе слага витамин А, знаейки, че имам здравословни проблеми, имунитета ми е слаб и не пия лекарства. Представяте ли си, тя ми слага витамин А, за да мога да го пия и да се почувствам по-добре!

Просто съм изумена, как човек може да бъде толкова грижовен и състрадателен. Иска ми се всички свекърви по света да са като моята свекърва.

Въпреки че няма друга като нея, тя е единствената и е моята свекърва. Обичам я и я уважавам безкрайно.

За още истории, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!