НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да определим енергията на човек и неговите слабости? Бъдете внимателни с...

Как да определим енергията на човек и неговите слабости? Бъдете внимателни с хора с негативна аура!

Човешката енергия може да се определи по гласа на човек

Човешката енергия е променлива, но винаги можете да определите нейните основни параметри, ако сте достатъчно внимателни. Опитайте се да бъдете внимателни, когато се занимавате с хора с негативна аура.

Много разговорлив човек

В повечето случаи такива хора са типични екстроверти, дават енергия, без да изискват нищо в замяна. Това означава, че пред вас е щедър човек, който е енергично много открит. Може да споделя както положителна, така и отрицателна енергия, но във втория случай няма да се чувствате неудобно.

Приказливите хора едва ли ще станат ваши врагове: те имат мощна аура, но тя не потиска чуждото биополе. Разсейва се без да засяга личното пространство, без да вреди на чакрите и настроението ви. В повечето случаи слабото място на такива хора е нуждата да говорят. Те могат да увехнат, ако са лишени от общуване, също като цвете, което е останало дълго време без вода.

Тембър на гласа

Високият или ниският глас е чудесен начин да се определи човешката енергия, способностите и слабостите на даден човек. Опитайте се да обърнете внимание на това на първо място.

Висок глас. Творческите натури, затворените личности имат висок глас. Опасността едва ли идва от тях, но е трудно да се намери общ език с тях. Такива хора имат слабо биополе, поради което самите те са подложени на влиянието на енергийни вампири и внушения.

Нисък глас. Тези хора имат мощна енергия, така че могат да контролират няколко души наведнъж. Това са родени лидери. Те имат малко приятели, защото с тях е изключително трудно. Тяхната слабост са собствените им цели. За тях те могат да направят почти всичко. Има много открити хора с такъв глас, но в по-голямата си част не трябва да им се вярва на сто процента.

Скорост на речта

Когато човек говори много бързо, той едва ли крие нещо от вас. Такива хора могат да бъдат наречени отворени и мили. Тяхната аура е творческа, ярка. От минусите могат да се отбележат небрежност, лековерност, внушаемост. Експертите ги съветват да използват амулети от енергийни вампири.

Измерената реч, която е значително по-бавна от средната и обичайната, може да означава, че човек е необичаен в своите цели и мечти. Мислите му се движат с по-висока скорост от речта. Това са спретнати и потайни личности, към които трябва да се подхожда предпазливо.

“Винаги съм прав”

Този, който постоянно оспорва вашето мнение и приема само своето за истина, най-вероятно е енергийно много токсичен. Може да е човешки вампир или просто някой, който има много малко приятели.

Биополето на такива хора е разрушително, така че е изключително трудно да бъдете близо до тях за дълго време. Основният им недостатък е невъзможността да намират и задържат нови хора до себе си. Ако такива хора също ви прекъсват, когато говорите, тогава те дори са опасни за човешката енергия, тъй като могат да вбесят позитивните, но нестабилни хора.

Разстояние до събеседника

Ако човек стои далеч от вас (определено по-далеч от другите) по време на разговор, тогава можете точно да наречете такъв човек собственик на слаба, но в същото време необичайна енергия. Когато се доближите до такъв човек, можете да почувствате някаква отблъскваща сила. Такива хора рядко допускат някого в живота си, защото са изключително недоверчиви. Що се отнася до самите тях, на тях може да се вярва.

Някой, който постоянно се доближава до вас и нарушава личните граници, има много силна вътрешна енергия. Такива хора могат да се доближат, когато говорят напълно несъзнателно, защото имат толкова мощна аура, че просто не ви чувстват така, както биха искали.

Емоции

Емоционалните хора жестикулират, махат с ръце, използват мимики по време на разговор. Те могат да се считат за достатъчно верни приятели и открити натури, с които да правят бизнес. Те имат гъвкава аура, която не нарушава спокойствието ви. Друго нещо са хората, които говорят монотонно и без емоции. Те често крият нещо. Тяхното биополе е трудно разчитаемо, плановете и мислите им са непредвидими.