НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Силата на молитвата: Невероятната история на известен онколог потресе целия интернет

Силата на молитвата: Невероятната история на известен онколог потресе целия интернет

Известен лекар помага на болно дете

Аз съм известен лекар онколог и се подготвям за важна конференция, която трябваше да се проведе в друг град. Там ме чакаше и награда за медицински изследвания, за това бях много разтревожен.

Накрая самолетът излетя. Час по-късно обаче беше извършено аварийно кацане на друго летище. Дори не знаех какво да правя. Трябваше да пристигна на конференцията в определеното време. Първото нещо за което се сетих беше да наема кола и да тръгна.

Изведнъж времето се развали. Започна да духа силен вятър. В резултат на това се изгубих. Търсих пътя почти два часа напразно и когато видях една малка къща веднага спрях, приближих се до нея и почуках. Вратата се отвори. Млада и привлекателна жена стоеше пред мен.

Опитах се да обясня цялата ситуация и поисках телефон. Жената ме покани да вляза и да изпия с нея един чай. Тогава тя поиска да се моля с нея. Отговорих й, че не вярвам в Бог. Но когато жената се приближи до леглото на детето и започнала да се моли, разбрах, че нещо не е наред.

На въпросите ми какво се е случило, жената ми отговори, че синът й лежи в леглото, защото е болен. Той е диагностициран с рядък вид онкологично заболяване. Само един лекар може да го спаси на този свят. Разказа за много известен лекар. Но за съжаление няма достатъчно пари, за да плати лечението.

Разказа също, че въпреки всичко не се предава, моли се ден и нощ и вярва, че Бог ще й помогне. Сълзи потекоха от очите ми. Не можех да повярвам какво се случва. Сякаш Господ ме беше довел тук.

Признах че сигурно съм сгрешил, че Бог съществува и той чу молитвите й. Казах й че аз съм този известен лекар и ще помогна на сина й да оздравее.

За още истории, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!