НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Вчера отивах към магазина и видях как снаха ми тайно влиза в...

Вчера отивах към магазина и видях как снаха ми тайно влиза в къщата на съседа. Отидох отзад за да проверя и какво видях…

Снаха ми се промъква в къщата на съседа

Имаме близък съсед на около 40 години, на вид скромен човек, висок с кестенява коса и зелени очи. Живее през 2 къщи, много сме близо един до друг. Ние от своя страна му помагаме понякога с каквото можем. Сам мъж е, няма си никого.

Но мили хора, вчера вечерта отивах до магазина за да си купя някои необходими продукти, когато снаха ми се измъкна иззад мен и я видях да влиза в къщата на комшията. Кажете ми какво прави омъжена жена в къщата на чужд мъж в този час, какво става там, че тя тайно се измъква? Умирах от любопитства да разбера.

Побързах да вляза в къщата след нея. Както си и помислих, тези двама грозници така се бяха награбили, още малко и щяха да се изядат. Като ме видяха, подскочиха и се стреснаха, снаха ми избяга на секундата.

Сега съм на път да удуша грозната си снаха, която изневерява на брат ми, защото ако някой разбере, брат ми ще потъне в земята от срам. Всъщност сега държах тези двама подлецѝ и не зная, как да постъпя.

Моля дайте ми съвет! Споделете в коментарите във Фейсбук!

За още истории, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!