НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Реших да изненадам сина и снаха си и да отида да ги...

Реших да изненадам сина и снаха си и да отида да ги видя, без да им казвам. Когато влязох в къщата, бях потресена от това, което видях

Сина ми, освен че работи се налага и да чисти вкъщи

Ще излъжа ако кажа, че мразех снаха си, но не ме интересуваше толкова много. Тя отведе сина ми, отидоха да живеят толкова далеч от нас, това е голяма причина да се ядосвам.

Не ходим толкова често, къщата е далеч, а освен това не искам да им се меся много. Но забелязах, че сина ми идва у нас със смачкани дрехи, яде хляб, сякаш не е ял нищо от месец. Накратко, все едно е ерген и живее сам. Тогава реших, че ще направя изненадващо посещение на младото семейство.

Изпекох торта и тръгнах.

Вратата беше отворена, влязох и какво да видя, момчето ми миеше чинии, а снаха ми се разхождаше говорейки с приятелка по телефона. Леле, когато видях тази сцена, кръвта нахлу в главата ми. Едва се сдържах, да кажа всичко което мина през ума ми. Не разбирах, за това ли се ожени моето момче, да мие чиниите, а жена му да лежи? Е поне се стресна като ме видя и хвърли телефона.

Уж се оправда, че не се чувства добре и затова момчето ми й помага с чиниите, но аз много добре видях с очите си, каква беше ситуацията. В крайна сметка тя нито работи, нито я интересува нищо. Създали сме й всички условия да живее като кралица, защо не може да върши домакинската работа? Мъжа трябва да ходи и да работи здраво от сутрин до вечер, и когато се прибере, да седне и да изяде топла и вкусна вечеря, а не да върши и задълженията на жена си.

Не знам, може би трябва да говоря със сина си. От една страна е добре, че са отделно, няма да се нервирам много за тези неща. Но като си представя какъв живот живее синът ми, сърцето ми спира.

За още истории, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!