НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Отидох на врачка и думите й се изпълняват една по една. Не...

Отидох на врачка и думите й се изпълняват една по една. Не знам какво да правя, ако това, което каза за съпруга ми, се сбъдне

Гадателката каза, че мъжът ми ще има връзка с друга жена

Запознах се с тази врачка чрез моята приятелка. Семейството ми преживяваше трудни времена и исках да знам бъдещето ни. Аз самата не исках да ходя там, но не можах да се сдържа, първото ни посещение не ми направи впечатление. На масата на гадателката имаше много икони и начинът й на разговор не беше нищо особено.

Обикновена жена, която познава добре човешкото бъдеще. Онзи ден моята приятелка чу обичайни фрази, които дори минувач можеше да каже. Още на следващата среща обаче тя започна да гадае с карти. Фактите просто се изляха от устата на гадателката по посока на моята приятелка.

Тя разказа подробно за бизнеса на съпруга й, спомена месеца, в който е имала първите си финансови затруднения. Тази жена каза, че виновникът за всички проблеми е бизнес партньорът на съпруга й, той е дясната му ръка. И след това даде инструкции стъпка по стъпка как да разобличи човека. Факти като тези събудиха интереса ми към гадаенето.

Аз самата реших да се запиша при нея, за да знам какво ме очаква в живота и да получа съвет как да направя семейството си щастливо и хармонично, защото от време на време и ние имахме трудности. Когато се срещнахме за първи път, просто си говорехме.

Гадателката мълчаливо отвори картите пред мен и не каза нито дума. Следващият път отидох при нея със снимки на всички членове на семейството, за да може да работи върху всеки поотделно. За моя изненада, гадателката беше много ясна за проблемите ми и дори ми даде насоки как да ги преодолея. Няколко седмици подред направих всичко според инструкциите и наистина се получи.

По-късно поисках да видя бъдещето на съпруга ми. Тя раздаде картите си и след това погледна настрани странно, без да каже нищо. За следващото посещение ще трябва да донеса нещо негово, за да може пак да погледне картите. Гадателката каза, че семейството ни ще бъде поставено пред изпитание. Със съпруга ми има жена, която ще се опита да го отдалечи от семейството му.

Гадателката каза, че това ще бъдат чувства, срещу които съпругът ми ще бъде просто безсилен. Дали след това ще бъде възможно да спасим семейството си, ще зависи само от мен. Единственото нещо е, че не мога да повлияя на развитието на тази връзка. И сега как да живея, като знам това. Как да се справя със съпруга си, като знам, че той скоро ще има връзка с друга жена? И най-важното, какво да правим, когато всичко се сбъдне.

За още истории, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!