НАЧАЛО ЗДРАВЕ Имах болки и дискомфорт във врата, ръцете ми изтръпваха. Оказа се остеохондроза...

Имах болки и дискомфорт във врата, ръцете ми изтръпваха. Оказа се остеохондроза на шийните прешлени. Този народен лек ме спаси!

Народни средства за лечение на остеохондроза на шийните прешлени

Просто направете тази смес и масажирайте болезнената област. Остеохондроза на шийните прешлени е трудна за лечение, но ако се лекува навреме, е възможно да се спре заболяването и да се подобри състоянието.

Отохеохондрозата на шийния отдел на гръбначния стълб е болезнено състояние, придружено от дискомфорт във врата, което води до изтръпване на ръцете.

Ранните признаци на заболяването са:

  • изтръпване, парене, скованост на ръцете
  • болка във врата, която отива към ушите, предмишниците, раменете, гърдите
  • намалена мускулна сила
  • главоболие
  • болка в сърцето
  • намалени когнитивни способности

Има естествено средство за облекчаване на болката, което отдавна се използва като народен лек за облекчаване на симптомите на цервикална остеохондроза на шийните прешлени.

Необходими съставки:

  • 10 супени лъжици сол (може едра, хималайска)
  • 20 супени лъжици олио (нерафиниран зехтин, слънчогледово)

Начин на приготвяне:

Съставките се смесват в стъклен буркан и се затварят. Разклащайте буркана всеки ден и можете да го използвате след няколко дни.

Употреба: При остеохондроза на шийните прешлени всеки ден нанасяйте продукта върху възпалената зона и правете лек масаж. Първо трябва да масажирате 2-3 минути, след това да увеличите времето, докато достигнете 20 минути масаж на ден. След масажа избършете шията с хартиена кърпа.

След 10 дни употреба се отбелязва значително подобрение на кръвообращението, а самият масаж стимулира регенерацията на хрущялната и костната тъкан. Ще почувствате облекчение.

Главоболието ще изчезне, а зрението и кръвообращението ще се подобрят, тъй като тялото ще се освободи от токсините (продукти на метаболизма), а метаболизмът ще се нормализира.

За още съвети, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!