НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Бях разведена от няколко месеца, когато започнах да излизам с мъж по...

Бях разведена от няколко месеца, когато започнах да излизам с мъж по съвет на сестра ми. Мислех, че всичко ще е наред, но не беше

Молба за развод, подадох веднага щом разбрах за изневярата

Беше ми толкова трудно да се възстановя от предателството на съпруга ми, едва събрах смелостта да подам молба за развод и да го изгоня от къщата. След като затворих вратата след него, седнах на пода и започнах да мисля как да продължа да живея.

Въпреки, че вече имахме пораснала дъщеря, все още ми беше трудно да преживея факта, че съпругът ми ми изневеряваше дълго време. Той твърдо настояваше, че това се е случило само веднъж. Мисля, щом човек те е предал веднъж, би бил способен да прави това отново и отново. След развода твърдо реших, че няма да се срещам с никой друг.

В началото ми беше трудно, но сега дори започнах да обичам самотата. Правя каквото си искам, грижа се за себе си, срещам се с приятели, излизам често, а преди всичко това беше забранено. Имам сестра, която е омъжена и тя все ми повтаряше, че трябва да помисля за личния си живот, че не е добре да съм сама. Наскоро ми беше на гости, изкарахме си добре, каза, че в селото в което живее тя, има мъж, който е свободен от доста време, на 55 години е и иска сериозна връзка.

Отказах да се срещна с него, но сестра ми толкова настояваше, че реших да опитам. Видяхме се в едно кафене, той каза, че е бил предаден от жена си по същия начин, както го беше направил моя бивш съпруг и сам е подал молба за развод.. От разговора ни научих, че той живее сам в огромна къща, има градина и животни. Изглежда, че го харесах, този човек не беше лош, видяхме се още три пъти и той веднага каза, че вече не сме толкова млади и е време да се преместя при него.

И аз си помислих, че няма какво да удължаваме, бяхме вече доста зрели хора и се съгласих с неговото предложение. Живях с него един месец и разбрах, че той не търси жена, а просто домакиня. Всеки ден ставах рано и правех всичко в градината, после вкъщи, а той не ми каза нито една мила дума.

Щом забелязах, че ме използва, си събрах нещата и го оставих. Вие какво мислите, постъпих ли правилно?

За още такива истории, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!