НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Омъжих се по любов и всичко мина много добре. Никога не съм...

Омъжих се по любов и всичко мина много добре. Никога не съм мислила, че след две години животът ми ще се превърне в хаос

Две години съм живяла в заблуда, че мъжът ми ме обича

Ние сме женени вече две години. Винаги съм била много щастлива със съпруга си. Бяхме гаджета за една година и се оженихме на следващата година. Омъжих се с любов и всичко беше много добре. Никога не съм мислила, че след две години животът ми ще се превърне в хаос и няма да знам какво да правя.

След като съпругът ми скри нещо много важно от мен и разбрах всичко, просто нямах друг избор. Оказва се, че преди да ме срещне, той е обичал друго момиче, но по някаква причина са се разделили. Но се оказа, че съпругът ми все още обича това момиче. Започна да общува с мен, за да забрави нея, но не е успял.

Това не е най-лошото, най-лошото е, че след две години брак ние вече планирахме да имаме бебе, очаквах с нетърпение да имаме наше дете, а съпругът ми се изправи един ден и каза: Съжалявам, знам че няма прошка за това, но не мога да диктувам на сърцето си, трябва да се разделим, искам да се омъжа за бившата си, помирихме се.

Какво беше състоянието ми след всичко това, не може да се опише с думи. Бях в ужасна ситуация, нито свекърва ми, нито свекър ми можеха да вразумят сина си, честно казано, нямаше нужда да го държа насила до себе си. В същия ден не казах нищо, нито една дума, мълчаливо си опаковах нещата, обадих се на баща ми, той дойде и ме прибра.

Да не говорим как реагира татко, той влезе в къщата и каза много тежки думи на съпруга ми. След това просто не знам как да се отърва от тази болка в сърцето. Съпругът ми ме използва и ме захвърли, така се чувствам. Не знам към кого да се обърна, какво да направя, за да се почувствам по-добре психически. Проблемът не е в това, дали обичам или не обичам съпруга си. Проблемът е че се чувствам унизена и измамена. Не знам какво да правя.

Помогнете с вашите топли съвети мили жени.

За още такива истории, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!