НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Запомнете тази фраза и я прошепнете. Парите и успехът ще се появят...

Запомнете тази фраза и я прошепнете. Парите и успехът ще се появят в живота ви веднага

Енергията на парите може да се привлече с това изречение

Вероятно поне веднъж сте си мислили, че би било страхотно да забогатеете и да печелите повече, отколкото печелите сега. В езотериката вярват, че материалното състояние зависи не само от усилията, но и от потока на парите. Често сами блокираме достъпа до този поток. Ако енергията на парите се активира, финансите ще идват лесно и в необходимото количество. Ето каква фраза да кажете, за да привлечете енергията на парите.

Паричната енергия – основният орган, от който зависи нашето благосъстояние, финансовото състояние, е мозъкът (умът). Това е мощен инструмент. За да работите ефективно, трябва да го използвате правилно. Дайте правилните насоки и се отървете от всичко, което ви пречи. В този случай той ще направи всичко, за да разреши всеки проблем или задача вместо вас. За да привлечете пари, успех и просперитет, започнете да изпълвате своята бизнес сфера с енергия.

Слънцето влияе върху кариерата и бизнеса. Вземете дафинов лист (за предпочитане пресен и цял), разтрийте го с пръстите на лявата си ръка и вдишайте аромата. Опитайте се да вдишате възможно най-дълбоко, за да усетите миризмата. Ароматът на дафинови листа има уникални свойства. Има положителен ефект върху бизнеса, финансовата сфера на човешката енергия. За да засилите тези качества, кажете следното изречение: „Ще дишам аромата, ще бъда богат. Със злато и сребро, със собствения си ум. Наистина.”

Парите ще дойдат скоро. След това дръжте листа в портфейла си (в която и да е секция, във всеки джоб). Определено трябва да държите дафиновия лист там, където са парите. Периодично отстранявайте дафиновия лист и повтаряйте практиката. Когато листът спре да излъчва аромат, сменете го с нов и хвърлете стария във водата. Такова изречение засяга ума, подсъзнанието. Ще дойдат пари от където не го очаквате. Умът ви ще намери най-доброто решение за вас.

Още един ритуал. Вземете 5 красиви листа, добавете етерично масло от портокал към всяко. Сушът се на слънце. След това ги дръжте на местата, където често държите парите си. Това е мощен паричен талисман. Други практики също са ефективни. Вземете голям красив лист, напишете върху него сумата, от която се нуждаете. След това нанесете всяко етерично масло. Завъртете го между дланите си, разтрийте го леко и кажете: „Моля се за вас, моля за помощ с пари“.

Паричната енергия няма да се активира сама. Тук само постепенната и планирана работа върху себе си и отношението към парите е ефективна. В допълнение към тези изречение, трябва да намерите вашите ограничаващи вярвания (догми, за парите), които ви пречат да печелите повече. Запишете го на хартията, след което си спомнете къде сте го чули.

Често такива инструкции идват от детството. Ако откриете, че мислите, че идват негативни догми, незабавно ги заменете с положителни и ги изречете на глас или наум няколко пъти, докато негативните мисли изчезнат. Например, вместо „нищо не идва лесно“ можете да кажете „Лесно се възползвам максимално от възможностите си“.

За още любопитни новини, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!