НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Мечтаех за нещо толкова силно! Когато прочетох тази молитва моето съкровено желание...

Мечтаех за нещо толкова силно! Когато прочетох тази молитва моето съкровено желание се сбъдна. Това е силата на молитвата!

Молитва за желанията, която има чудотворна и магическа сила

Днес искам да публикувам моята лична молитва за желанията, която ми беше дадена при едно необичайно пътуване. Отидох на пътуване до Светите места, далеч и високо в планините, до място на силата – пещерата Конир-Аулие. Някой ден ще ви разкажа за това място и ще публикувам снимки, където хората се лекуват и пречистват чрез къпане в малко езерце, което се намира в тази пещера.

Там можете да срещнете много лечители, ясновидци и други интересни хора. И една от тези удивителни жени ми каза, че на света няма нищо по-силно от любовта и благодарността. Именно любовта и благодарността са движещата сила за сбъдване на всички желания, изцеление и щастлив живот.

Тя ми даде молитва и каза, че това е молитва за желанията! Но когато я чух, с изненада забелязах, че не поисках нищо в нея, а просто благодаря. На което тя ми отговори, че когато изразите благодарност за това, което все още нямате, тогава определено ще го получите. Но ако поискате, тогава е малко вероятно желанието да се изпълни, тъй като човек изразява нужда от нещо, но с благодарност твърди, че го има. Ето такъв парадокс.

Много по-късно прочетох книгата „Разговори с Бога“, в която се казва същото. Радостта, любовта и благодарността приближават изпълнението на желанието, а молбата и нуждата го отдалечават.

Извод: Благодарете за това, което имате и за това, което искате да имате, сякаш вече го имате! И тогава изпълнението на желанията ще се случи лесно и бързо. Разбира се, при условие, че наистина го желаете, наистина имате нужда от него и го искате в единството на душата и ума.

Няма да намерите тази молитва в интернет. Използвам я от доста време и чета всеки ден. Необходимо е да запалите свещ и да обиколите цялата къща с нея по посока на часовниковата стрелка, като по това време четете молитва. Започнете от входната врата и завършете близо до нея. След като прочетете молитвата близо до вратата за последен път, оставете свещта да изгори.

Сега чета молитва всеки ден, просто като благодарност. И когато искам сбъдване на желание, тогава отивам със свещ. В текста на молитвата, където се казва „и така нататък“, избройте всичко, което искате – за какво все още искате да благодарите и какво искате да получите.

„Господи, Исусе Христе, Майко на Пресвета Богородица и всички Небесни Сили!

Благодаря ви за вашата милост към мен Божи слуга (име) и членове на моето семейство!

Благодаря ви за вашата благословия, благодаря ви, че ме защитихте и спасихте Божия слуга (име) и членовете на моето семейство от напразни клевети, от всяко нещастие, от щети, от злото око на жената – мъж, от затвора, от бедността , от напразна смърт, от магии, от проклятия, от клевети, от заговори, от зли хора, от магьосници, от прости хора, от завистници и ненавистници, от врагове видими и невидим.

Благодаря ви за факта, че помогнахте на мен, Божия слуга (име) и членовете на моето семейство, да се отървем от болести, врагове, зли магии и т.н. Благодаря ви за факта, че помогнахте в работата, обучението, бизнеса, семейните отношения и така нататък.

Благодаря ти, че изпълни къщата ми с щастие, любов, благоденствие! Отсега до вечни векове. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин (3 пъти).“

Тази жена също (дори не й знам името, за съжаление) каза, че всяка молитва има чудотворна и магическа сила. Ако чувствате, че душата ви е зле, преследват ви неуспехи, болни сте и т.н., прочетете Господната молитва девет пъти за девет дни. И аз давам този съвет. Успех на всички и сбъдване на всички желания!

За още любопитни новини, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!