НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Кое е щастливото число за всеки, според зодията? Вижте го и го...

Кое е щастливото число за всеки, според зодията? Вижте го и го запомнете! Може да ви помогне в живота!

Щастливото число за всеки зодиакален знак

Казват, че нумерологията е майката на всички науки. Помислете колко често използвате цифри и числа в живота – всеки ден, от будилник, който ви събужда в определен час, щастливото число, номера на автобуса, с който трябва да стигнете до работа или училище, телефонни номера и този списък е безкраен. Целият живот се върти около числата и има известна връзка между знаците и числата.

Всеки знак е защитен от определено число, което има определен ефект. В тази статия можете да разберете щастливото число или номер на вашата зодия и как можете да го използвате в ежедневието си.

Овен – номер 1

Щастливото число за Овен е 1. Това число показва особена значимост и късмет, когато преминавате устен изпит или среща, на която трябва да говорите. Това дава центриране, фокус и повече последователност. Как да превърнете своя номер 1 за късмет? Първо, ако имате възможност да зададете часа на дискусията, опитайте да изберете 11 часа (това е двуцифрена последователност от 1) или 1 часа следобед.

Опитайте се да използвате това време и да не мислите, че е 13 часа, просто мислено си представете и активирайте числото 1, символично задайте часа на срещата по телефона в 1 часа следобед, трябва да е номер 1, а не 13. Ако можете да насрочите среща за 11 часа или 1 часа следобед, тогава отивайки на среща, визуализирайте това число, като мислите за тази цифра само в ярки цветове.

Телец – номер 24

За Телците щастливото число е 24. Това число е полезно за Телците в областта на финансовия сектор, което ще активира материалното изобилие и успех в дейностите, които се извършват ден за ден.

Трябва да напишете числото 24 на три отделни листа хартия, да поставите тези числа във вашия файл, всеки път, когато имате нужда от положителен резултат. Най-добрият цвят за активиране на номер 24 е зелен. Представете си мислено тези числа, написани на хартия, и след това можете да отидете на работа спокойно. Вие сте активирали вашето щастливо число.

Близнаци – номер 3

За Близнаците щастливото число е 3, носи късмет в преговорите, продажбите, недвижимите имоти и всичко свързано с вносно-износния сектор. Освен това осигурява постоянна и продължителна енергия, когато се подготвяте за изпит или когато се запасявате с научни знания. Стимулира вашата памет и концентрация.

Включването на щастливо число е следното: трябва да поставите три еднакви предмета на масата пред вас. Например, можете да използвате 3 молива или 3 бели листа. Списъкът е безкраен. Важно е да виждате около вас три еднакви обекта. Погледнете ги, след което спокойно можете да започнете да работите, пишете, преподавате и т.н., защото сте включили вибрацията на числото 3.

Рак – номер 79

Щастливото число за активиране на Рака е 79. Това число помага на Рака да придобие повече самочувствие и да прояви по-добре личните си таланти. Това поддържа и намира емоционален баланс, а също така помага за последователност в комуникацията.

За да го включите, трябва да го напишете в тъмно червено върху лист бяла хартия, след което да го погледнете за няколко секунди, след което интеграцията ще се случи от само себе си.

Лъв – номер 14

Щастливото число на Лъвът е 14. Това число поддържа енергичното ви разположение, учи ви да правите компромиси с другите и намалява гордостта, която понякога ви вреди. Носи късмет в любовта и късмет в бизнеса.

Можете да активирате този номер, като нарисувате този номер на два листа хартия. От лявата страна на листа нарисувайте с черно, а от дясната страна на листа рисунката трябва да е жълта. Всяка сутрин трябва да гледате тези числа няколко пъти, за да получите положителните вибрации на това число за деня.

Дева – номер 6

За Девата числото 6 носи късмет. Тази фигура носи релаксация и психическа емоционалност, но в същото време балансира тялото, привеждайки го в отлично работоспособно състояние и готовност за физическа и динамична активност. Както знаем, този знак никога не почива, като постоянно се грижи за всяко малко нещо. Те са умни, силни, жизнерадостни хора, но често могат да наранят другите. Тук на помощ идва числото 6, което дава естествената способност за изглаждане на конфликти, които могат да възникнат волно или неволно.

Включването на числото 6 се извършва по следния начин. На целия лист бяла хартия трябва да нарисувате шестоъгълник в червено. Вътре напишете числото 6 в зелено. Трябва да напишете 6 числа върху целия лист. Числата трябва да са големи. Опитайте се да не излизате извън контура на шестоъгълника. Шестиците трябва да са вътре в тази геометрична фигура.

Везни – номер 2

За Везните числото, което носи късмет, е 2. Това число дава на Везните самочувствие и способност да вземат по-бързо важни решения. Енергията на това число винаги ще удвои благоприятната енергия на различни ситуации. Също така помага да използват талантите си в ежедневните дейности. Като допълнително уточнение, за необвързаните Везни числото 2 е щастливо число, тъй като означава двойка, така че чрез интегриране на енергията на числото 2 има шанс вашият любим човек скоро да се появи в живота ви.

Как да интегрирам тази фигура? На празен лист хартия нарисувайте два кръга, свързани един с друг. В пресечната точка на двата кръга напишете числото 2. Можете да използвате всеки цвят в чертежа. Важно е да имате търпението да гледате рисунката за две минути всяка сутрин.

Скорпион – номер 78

За Скорпиона числото, което активира положителните вибрации, е числото 78. Това число носи добри моменти в живота ви по-често от обикновено. То също така помага на Скорпионите да проявяват състрадание към своите ближни, помага да практикуват последователност и самоувереност. Освен това помага за по-лесно преодоляване на травматични ситуации.

На празен лист хартия начертайте това число в четирите ъгъла и залепете този лист на стената срещу мястото, където седите, така че енергията на това число да е насочена към вас навсякъде.

Стрелец – номер 9

Числото 9 носи късмет на Стрелеца. Тази цифра помага да се вземат решения не със сърцето, а с ума, защото е една от грешките, които правят знака на Стрелец по-уязвим. Стрелецът често извежда емоциите на преден план, в момент, когато трябва да се успокои и да анализира всичко в спокойна атмосфера, за да получи доказателства за максимална правдивост. Освен това числото 9 помага на Стрелеца да има добър контакт с ръководните органи. Можете да използвате този номер, когато се подготвяте за важен изпит и искате да запомните възможно най-много информация за кратко време.

Активирайте това число по следния начин: на бял лист хартия напишете числото 9, девет пъти в оранжев или друг ярък цвят, така че да привлича вниманието. Гледайте тези числа за няколко секунди всяка сутрин.

Козирог – номер 34

Козирозите имат щастливо число – 34. Това число помага на Козирозите да създадат здрава бариера срещу болести. Това число повишава жизнеността, късмета, силата, последователността и търпението в действията ви. Зарежда с положителна енергия за целия ден.

Пишете на празен лист хартия в лилаво или синьо, в зависимост от вашите предпочитания. Погледнете това щастливо число за няколко секунди всяка сутрин.

Водолей – номер 22

Водолеят има щастливо число – 22. Това число помага за придобиване на самочувствие. Никога не губете важна мисъл. Това число има вибрационната способност да усеща намеренията на хората около вас.

Можете да активирате този номер, като го напишете на празен лист хартия в тъмно зелено. Всяка сутрин гледайте за няколко секунди това число, то ще ви зареди с благоприятна енергия.

Риби – номер 8

Рибите имат щастливо число 8. Тази цифра им позволява да упорстват в постигането на поставената цел в действията, които извършват. Осигурява емоционална подкрепа и също така повишава самочувствието. Ако искате да научите чужд език или да се подготвите за важен изпит за кратко време, активирайте този номер и резултатите ще бъдат положителни за вас. Очевидно е, че трябва учите за изпит, не се ограничавайте само до интегриращия номер, просто ще получите допълнителна подкрепа, като го интегрирате.

Начертайте числото 8 върху лист бяла хартия в лилаво или розово и го гледайте всяка сутрин в продължение на две минути. Това е енергиен тласък за един ден.

За още съвети за Вашият зодиакален знак, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!