НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 5 лесни упражнения, които да правите у дома, за да повдигнете и...

5 лесни упражнения, които да правите у дома, за да повдигнете и тонизирате задните си части

Повдигане на задните части с тези лесни упражнения у дома

Лесни упражнения за повдигане на задните части, които ще ви помогнат да бъдете по-стегнати и тонизирани. Ще се радвате да научите, че е възможно да го постигнете в домашни условия, без специално оборудване, като изпълнявате интензивни упражнения.

Добавянето на тежести към всяко упражнение стимулира вашите мускули и оптимизира вашите резултати. В случай на упражнения за глутеус, това допълнително съпротивление ни позволява да имаме по-силни, по-стегнати и по-заоблени мускули.

Имате нужда от чифт дъмбели или тежести, за да правите упражненията за глутеуси, които предлагаме по-долу. Размерът на теглото зависи от вашето физическо състояние, но ви предлагаме да започнете с умерени тежести и след това да ги увеличавате, когато физическото ви състояние се подобри.

Клекове

Повдигане на задните части с тези лесни упражнения у дома

Изпълнете 3 серии от по 10 повторения всяка, с 30 секунди почивка между сериите. За да увеличите съпротивлението на упражнението, дръжте тежест, докато го изпълнявате.

Глутеен мост

Повдигане на задните части с тези лесни упражнения у дома

Изпълнете 3 серии от по 15 повторения всяка. Почивайте 30 секунди между сериите. Поставете тежест върху бедрата си, за да увеличите трудността на упражнението, но внимавайте да не я оставите да се плъзга по гърдите или лицето ви.

Мъртва тяга с дъмбели

Повдигане на задните части с тези лесни упражнения у дома

Изпълнете 3 серии по 10 повторения всяка, почивайте 30 секунди между сериите. Не забравяйте да поддържате таза и гърба си в правилна позиция през цялото упражнение.

Обратен удар

Изпълнете 3 серии от по 20 повторения всяка (10 на крак, редуващи се крака), с 60-секундна почивка между сериите.

Магарешки ритник

Изпълнете 3 серии от по 15 повторения за всеки крак, с 30 секунди почивка между сериите.

Ако изпълнявате тези упражнения за повдигане на задните части, поне 4 пъти в седмицата, ще видите резултати още след първия месец.

За още съвети, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!