НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете един цвят от картинката! Този тест на известен психолог от 1948...

Изберете един цвят от картинката! Този тест на известен психолог от 1948 г. разкрива психическото ви състояние в момента

Прост тест, който разкрива психическото ви състояние

Кой е любимият ти цвят? Този прост тест се смята за новаторски в света на психологията и психиатрията. Картината показва осем правоъгълника с различни цветове. Изберете един от тях. Важно е при избора да не следвате здравия си разум, а подсъзнанието си.

Черен

Ако сте избрали черно, познавате чувството за самота, но знаете как да се справите с него. Опитвате се да не показвате слабостите си, въпреки че тайно мечтаете някой да ви обърне повече внимание. Вие решавате всички проблеми сами, имате собствено мнение и други хора не ви влияят.

Сив

Ако сте избрали сиво, този прост тест показва сте много внимателен човек. Опитвате се да не се откроявате от тълпата, но имате богат вътрешен свят. Вие сте честни и смирени. Често се съмнявате в себе си. Не го правете, просто добавете малко цвят към живота си.

Червен

Ако сте избрали червен квадрат, имате много емоционална природа. Обичате много страстно, но и мразите. Лесно можете да обидите някого неволно, но напълно несъзнателно и без да мислите за последствията. Обичате обаче да развеселявате хората около вас.

Жълт

Ако сте избрали жълт квадрат, вие сте много позитивен, открит и общителен човек. Имате оптимистичен поглед върху света. Умеете да харесвате хората и сте лесни за общуване. Имате много хобита, защото се интересувате от много неща. Можете да се наслаждавате на прости неща и да се възхищавате на факта, че те са това, което прави живота

Кафяв

Ако изберете кафяв цвят, вие сте практичен и обективен човек. За вас са важни фактите и доказателствата, а не идеите и мечтите. Винаги оценявате възможностите си реалистично и обективно. Понякога би било по-добре, ако се отпуснете.

Син

Ако сте избрали синия цвят, това означава, че сте спокойни и винаги стабилни. Психическото равновесие е важно за вас във всяка ситуация. Имате голямо самочувствие и винаги се стремите към хармония. Вие обаче сте и истински мечтател, романтик, така че монотонността на ежедневието лесно ви отегчава.

Зелен

Ако сте харесвали най-много зеленото, имате голям потенциал за успешен живот. Обичате живота си и всичко около вас. Вие сте наясно с целите си и ги преследвате всеки ден. Реагирате много зле на критика и губите увереност, когато не получавате само положителни коментари

Лилав

В цветната психология лилавото е кралски цвят. Значението на цвета за лилаво е свързано със сила, благородство, лукс, мъдрост и духовност. Ако сте избрали лилав – вие сте любопитна, ентусиазирана натура, склонна да мистифицира света около себе си. Този цвят съчетава противоположностите, както и самият човек. Вие сте човек на настроенията – имате резки преходи от активност към пълно безразличие, от крайност към крайност, но в душата си се стремите към хармония. Този цвят често се избира от творческите натури.

За още тестове, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!