НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Край на мухъла по стените: Природен метод, който ще ви отърве от...

Край на мухъла по стените: Природен метод, който ще ви отърве от влагата у дома

Mухъла по стените, може да премахнете с този природен метод

С влагата в къщата трябва да се справите бързо, в противен случай ще се появи мухъл и неприятен аромат. Има химикали, които могат бързо да се справят с проблема, но можете да използвате и природни методи. Купете растения, които понасят влагата и могат да се борят с мухъла по стените, да абсорбират влагата и да пречистват въздуха.

Палмово дърво

Това растение ще абсорбира влагата през листата си и ще помогне за отстраняването на формалдехид и други замърсители на въздуха.

Спатифилум

Пречиства добре въздуха и абсорбира влагата от въздуха с листата си. Предимството на това растение е, че не изисква грижи.

Бостънска папрат

Това растение може да овлажнява въздуха, да премахва токсините и да абсорбира влагата. Освен това изпълва стаята с приятен аромат.

Орхидеи

Това красиво цвете е естествен пречиствател на въздуха в помещенията. Осигурява кислород и премахва формалдехид, ксилен или толуен от въздуха. Това предотвратява появата на мухъл.

Бромелии

Той е естествен живачен филтър и също така абсорбира неприятните миризми и дима. Бормелията е екологично чист освежител за въздух.

Което и растение от тези да си вземете, то ще пречисти въздуха и премахне мухъла по стените.

За още полезни съвети, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!