Фирмите за професионално почистване имат няколко трика, които не споделят с нас. Едно от тях включва използването на бира и паста за зъби за почистване на дома ви. Вижте какъв е този прост трик за почистване.

Ето стъпките, които трябва да следвате:

Стъпка 1: Пригответе почистващия разтвор:

Започнете, като отворите бира, като се уверите, че първо леко потупвате горната част с пръсти, за да избегнете пръски. Изсипете половината бира в чаша, отстранете излишната пяна и добавете към нея две чаени лъжички готварска сол. След това изстискайте около 5 см паста за зъби в чашата и разбъркайте много добре.

Стъпка 2: Приложение:

Бирата е богата на аминокиселини и алкохол, съставки, които могат да омекотят и разтворят трудни за почистване замърсявания. Пастата за зъби придава допълнителен блясък на повърхностите, които почиствате. Нанесете разтвора върху замърсени повърхности и изплакнете обилно с чиста вода.

Допълнителни предимства на съставките: Трапезната сол има дезинфекциращо и стерилизиращо действие, а пастата за зъби избелва перфектно повърхността на тоалетната чиния.

Този трик за почистване е не само ефективен, но и икономичен, превръщайки обикновените домакински продукти в мощно почистващо решение.

За още полезни съвети, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!