Свекърва ми и свекърът са много любяща двойка. Свекърва ми е приказлива жена, обича да е в центъра на вниманието. Много ги харесвам и се радвам да ги гледам отстрани. Хубава е да виждаш, че има любов между тях независимо от годините.

Вярно е, че понякога поведението им е странно, леко детинско, седят прегърнати по цял ден. Единственият проблем е, че живеем заедно. Правилно е всеки да живее сам, нека те се радват на старините и живота си, но и ние също да се радваме на младостта си.

Те са много внимателни един към друг и вървят един с друг, където и да отидат. Много добро истинско семейство. Онзи ден съпругът ми се прибра и видя свекърва ми надвесена над свекър ми. Попита какво прави, тя му каза, че скубе веждите на баща му, защото ще излизат.

Съпругът ми беше раздразнен от това. Тогава се намесих, казах му, че няма нищо лошо човек да иска да изглежда спретнат, това е нормално. Казах на мъжа ми и да не се чувства зле от поведението на родителите си, те се обичат, радват се и са внимателни един на друг. Много по-добре отколкото да се заяждат и нервират.

Вие какво мислите за такова поведение, одобрявате ли? Споделете в коментарите във Фейсбук!

За още интересни истории, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!