Съвсем близо е краят на 2023 г. и с настъпването на новата година решенията и целите се подновяват и хората се надяват на изобилие, щастие в любовта и успех.

И през 2024 г. тези зодии ще се възползват от звездите.

Тоест, според астролозите, хората, родени под следните знаци, ще имат късмет през следващата година:

Козирог (22 декември – 19 януари)

Това, което не успяхте да постигнете досега, ще успеете да направите през 2024 г. От Юпитер и Уран ще получите добра доза щастие до края на май и особено през април.

Трябва да сте внимателни и да държите „четирите си очи“ отворени за възможности и знаци. Ще знаете как да слушате съобщенията, които Вселената ще ви изпраща.

В този период можете да поемате рискове, време е да се впуснете в осъществяването на мечтите, които винаги сте искали, защото звездите ви подкрепят. За вас ще бъде важно да сте търпеливи и упорити, за да се случат нещата трябва да сте решителни и всеотдайни.

Риби (20 април – 20 май)

Това ще бъде най-щастливият знак през 2024 г., защото Юпитер, планетата на изобилието и щастието, е в този знак до края на май.

През този период късметът и възможностите ще ви спохождат, бъдете готови да се възползвате от тях. Това ще бъде идеално време да се заемете с нови проекти, да поемете пресметнати рискове и да се отворите за нови преживявания.

Препоръчително е да се грижите за себе си през този интензивен период. Ще ви послужи добре да медитирате, за да останете центрирани и фокусирани върху целите си.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Ще имате повече късмет от края на май, когато Юпитер, планетата на щастието и експанзията, се премести във вашия знак и ви изпрати мощните си вибрации.

Оттогава до края на 2024 г. ще се чувствате така, сякаш цялата вселена работи във ваша полза, предоставяйки ви невероятни възможности.

Останете отворени, за да се възползвате от този щастлив момент, прегърнете тези възможности и направете 2024 година запомняща се. Ще можете да поемете инициативата, да се наложите и да сбъднете мечтите си.

Важно е през този период да се вслушвате в интуицията си, тя ще бъде най-добрият ви водач.

Попадате ли в тези зодии?

За още хороскопи, последвайте ни и харесайте страницата ни във Фейсбук!