НАЧАЛО ЗДРАВЕ Върнете младостта на ръцете си с тази тайна рецепта!

Върнете младостта на ръцете си с тази тайна рецепта!

23839
0
Върнете младостта на ръцете си с тази тайна рецепта!
Върнете младостта на ръцете си с тази тайна рецепта!

Ние използваме ръцете си всеки ден и експертите смятат, че те показват първите признаци на стареене.

Защо това е така? Защото кожата в тази област е много тънка и чувствителна. За щастие, с малко усилия, можете да върнете младостта на ръцете си.

Забележимо застаряване

В задната част на ръката има много малко мазнини и затова, когато влакната на колагена и еластина започнат да се разрушават, ефектът е по-забележим. Постоянното пране и излагането на различни химични вещества може да има голямо влияние върху тях, така че не е изненадващо, че те нуждаете от специални грижи.

Яйца

Експертите казват, че тази мощна храна спомага за възстановяването на еластичността. Много е просто – вземете белтъците и ги смесете с една супена лъжица мед. След това намажете ръцете си с тази смес и оставете да изсъхне. Измийте със сапун и вода.

Картофи

Картофите могат да направят вашите ръце гладки отново. Сварете няколко картофа среден размер и намачкайте с вилица. Добавете 2 супени лъжици зехтин, мед и прясно мляко и поставете сместа в хладилник. Нанасяйте сместа 2-3 пъти на седмица, като я оставяте за около 15 минути. Измивайте със сапун и вода.

Масло от шипка

Маслото от шипка ще ви помогне да си възвърнете гъвкавостта и силата на ръцете си. Маслото също така е много питателно. Масажирайте ръцете си всеки ден с това масло.

Лимон и захар

Изстискайте половин лимон, смесете го с 2 супени лъжици захар и разтъркайте с тази смес ръцете си, за да подобрите микроциркулацията. Измийте с вода и сапун.

Бадемово масло

Нанесете бадемовото масло върху ръцете си. Сложете памучни ръкавици и ги оставете през нощта. На сутринта вашите ръце ще бъдат напълно хидратирани.

Вазелин

Нанесете вазелина върху ръцете си, сложете памучни ръкавици и ги оставете през нощта.

Не си гризете ноктите

Това се отразява на кожата и забавя растежа на ноктите, което прави ръцете ви да изглеждат още по-застарели.

Вижте още: Артритът може да бъде преборен, ако ядете тези продукти!

Избягвайте употребата на много гореща вода

Избягвайте използвате на много гореща вода, тъй като това може да дехидратира кожата. Вместо това, използвайте топла или студена вода.

Пазете се от студа

Винаги носете ръкавици, когато навън е студено, защото вашите ръце са най-уязвими.

loading...