НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сок, който убива рака за 42 дни! Опитайте го още днес!

Сок, който убива рака за 42 дни! Опитайте го още днес!

0
Сок, който убива рака за 42 дни! Опитайте го още днес!
Сок, който убива рака за 42 дни! Опитайте го още днес!

Австриецът Рудолф Бреуз посветил целия си живот в търсенето на лек за рака. Съществуващите лекарства не го удовлетворявали нито по ефективност, нито поради факта, че предизвиквали сериозни странични ефекти.

Но в края на живота си изглежда той е постигнал това, което е искал: разработил формула за идеалния зеленчуков сок, който стимулира имунната система и я принуждава да атакува раковите клетки.

Интересното е, че този сок е доказал своята ефективност.

Дори докато бил жив Бреуз проверявал разработката си върху 45 хиляди пациенти с рак. Ефективността била почти 100%.

Австриецът написал цяла книга за това лекарство, която е преведена на 7 езика.

В нея той също така казва, че е разработил специална диета, която трае само 42 дни. Въпросът е, че през цялото това време не се консумира нищо друго освен зеленчуков сок и чай. Ключът към оздравяването е да се лишат раковите клетки от захар и от други хранителни вещества, от които се нуждаят, но в същото време да се поддържа жизнеспособността на здравите клетки.

Освен това той обещава, че след тази диета общото състояние на тялото ще се подобри многократно.

Ето как да приготвите този магически зеленчуков еликсир:

Съставки:

Захарно цвекло – 55%;

Моркови – 20%;

Целина (корен) – 20%;

Картофи – 3%;

Репички – 2%

Процентите показват пропорциите.

Можете да пиете толкова, колкото искате. Основното нещо – не яжте захар или месо по време на лечението – просто се ограничете само до този сок и, ако не е възможно, можете да консумирате зеленчуците, които влизат в неговия състав.

Сокът не е само за болните.

Цвеклото е богато на антиоксиданти, витамини C, B1, B2 и B6. Също така съдържа фолиева киселина, калий, фосфор, магнезий, калций, натрий, желязо, цинк. Ето защо този зеленчук се смята за един от най-полезните.

Но най-важното: съдържа “бетацианин” (именно затова е с такъв пурпурен цвят). Много изследвания са потвърдили, че цвеклото е ефективно средство за борба с рака и левкемията.

Бетацианинът е аминокиселина, която има мощни противоракови свойства и разрушава клетките на туморната тъкан. Той ефективно потиска всички възпалителни процеси в тялото, има антиоксидантен ефект.

Вижте още: Ябълковият оцет лекува артрит само за две седмици!

Между другото, този сок също е много полезен за бременните жени: той съдържа високо ниво на фолиева киселина. Също така симулира функциите на черния дроб и жлъчния мехур, облекчава запека и главоболието, решава проблеми с кожата и позволява намаляване на болката, за да се справите с менструалните спазми.

Като цяло, цвеклото е истинска лечебна панацея и то трябва да бъде неразделна част от ежедневния ви хранителен режим. Сокът е най-добрият начин, по който да го консумирате.

loading...