НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете карта и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!

Изберете карта и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!

0
Изберете карта и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!
Изберете карта и разберете какво се крие в подсъзнанието ви!

Изберете тази карта, която ви харесва най-много, и прочетете резултата:

Карта №1

Изглеждате спокоен и балансиран човек, но сте много упорити и трудно се съгласявате. Ако не искате да направите нещо, няма да го кажете открито, а ще започнете да създавате изкуствени пречки, докато просто не ви оставят и премахнат отговорността от вас.

Вашите отношения често са повърхностни. Вашето вътрешното “Аз” се опитва да потисне желанието, свързано с необходимостта да доминирате. Не забравяйте, че щастието е естественото състояние на всеки един от нас и ако при сегашните обстоятелства губите вяра или воля за живот, трябва да се събудите!

Карта №2

Хората около вас ви възприемат като прекрасен човек. Вие се разбирате добре с тях и създавате впечатлението за отговорна личност.

Понякога изглежда, че този свят се отнася към вас с враждебност и не се осмелявате да проявите себе си. Затваряте се, когато хората не ви разбират, и показвате емоционална студенина и изолация.

Не забравяйте, че всичко, което се случва в живота ви, е ваша отговорност, и ако смятате, че не сте щастливи, би било добре да анализирате ситуацията, защото това, което излъчвате, това и привличате!

Карта №3

Вие сте много срамежлив човек и не обичате промените. Трудно е да се адаптирате към новите обстоятелства. Имате ваши собствени правила, които винаги се опитвате да следвате. Може би всичко това идва от детството ви, когато е трябвало да потискате действията си, за да не загубите връзка с действителността! Във вътрешния си свят криете голям страх: да загубите самоконтрол!

Вижте още: Как ще подредите яйцата? Това е сериозен психологически тест!

Изправени пред определени събития в зряла възраст, ви препоръчваме да се вгледате в болката, която са ви причинили, тъй като голяма част от нея е вкоренена в раните години на вашето детство!

loading...