НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ето как краката ви отново да станат меки и нежни!

Ето как краката ви отново да станат меки и нежни!

0
Ето как краката ви отново да станат меки и нежни!
Ето как краката ви отново да станат меки и нежни!

Краката са много важна част от тялото за всеки човек. За съжаление, не всички хора имат елегантни, нежни и красиви крака. Поради много причини можем да получим мазоли и кожата да стане груба и люспеста. Това кара всяка жена да изживее най-лошия си кошмар.

Въпреки това, в момента има много средства за решаване на тези проблеми. Независимо от проблемите, с които се сблъскваме, има ефективно средство за всеки от тях. Днес ще говорим за инструмента, който ще направи краката ви изключително красиви.

Аспиринът е лекарство, известно по цял свят. Обикновено се използва за лечение на главоболие или някои проблеми, свързани с повишена температура или нарушено кръвообращение. Въпреки това, той е много полезен, като например за здравето на кожата и естетическата красота. Това прави лекарството още по-ценно по отношение на здравето.

Наред с другите неща, можем да използваме аспирина в борбата с акнето, петната и другите кожни проблеми. В допълнение, той ефективно елиминира гъбичките по краката и ноктите, като намалява растежа им и лющенето.

От друга страна, аспиринът има противовъзпалителни и успокояващи свойства, които намаляват болката и напрежението. Следователно, много хора го използват като аналгетик, когато имат болка в тялото или главоболие. Сега той е част от списъка с ползи за кожата поради способността си да премахва тъмните петна. Също така, той подобрява външния вид на краката, премахва мазолите, напукванията и др.

Подобрете външния вид на краката си.

От какво се нуждаете:

  • сок от 1 лимон
  • аспирин – 5 таблетки
  • пемза

Подготовка и употреба:

Стрийте аспирина много добре с хаванче. Ако нямате, използвайте тежък предмет. След като получите прах без бучки, го поставете в отделен съд. Сега го разбъркайте с лимонов сок, докато получите паста. Ако е необходимо, можете да добавите малко вода.

Преди да приложите този крем, трябва добре да измиете краката си, за да премахнете мръсотията. След това нанесете тънък слой от крема на краката си, като наблегнете на участъка с гъбички или мазоли. Трябва да го оставите за 30 минути, след това да изплакнете с топла вода.

Вижте още: Това чудодейно средство ми върна зрението за 4 дни

Сега изтъркайте мазолите и мъртвата кожа с помощта на пемза. Измийте отново краката си с топла вода, за да премахнете мъртвата кожа и да направите краката си меки. Този процес трябва да се повтаря 2 или 3 пъти седмично, за да получите перфектни резултати. В допълнение, използвайте хидратиращ крем.

Тъй като вече знаете какво трябва да направите, подгответе този инструмент възможно най-скоро. Ще видите как краката ви отново ще станат меки и нежни!

loading...