НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Разберете дали в дома ви има нечиста сила с тези 7 признака

Разберете дали в дома ви има нечиста сила с тези 7 признака

0
Разберете дали в дома ви има нечиста сила с тези 7 признака
Разберете дали в дома ви има нечиста сила с тези 7 признака

Проверете дома си за негативна енергия още днес!

Дявол, вещица, зъл дух, призрак, полтъргайст – това не са само фантастични имена от филмите за ужаси, но са част от реалния ни живот. Най-малко хората с паранормални способности са сигурни в това.

“Грешката на много хора”, казват екстрасенсите е, че “не вярвате в зли духове и подценявате способностите им”. Въпреки това, всички видове енергийни същества, които са се установили в дома ви, могат да донесат много проблеми в живота ви. Така че бъдете бдителни: вгледайте се в себе си и средата около вас – те могат да ви кажат много.

Заедно със специалистите събрахме 7 основни признака, че в дома ви се е установил неприятен съсед.

1) Липса на уют

В собствения ви дом е станало страшно неудобно, без причина искате да стоите далеч от дома си и ако трябва да се приберете, ви става много тежко. Роднините и приятелите ви също не бързат да ви посетят. Отрицателните неща в живота ви стават все повече и повече поради постоянните безпочвени кавги между членовете на семейството.

2) Повече страхове

Да останете в собствения си апартамент, ви е не само неприятно, но и страшно: чувството, че някой винаги ви наблюдава, чувате сякаш нещо или някой шепне в ухото ви, тряскат се врати и шкафове, микровълновата печка или телевизора се включват без обяснение през нощта, някой свири на пианото ви или дори чувате говор.

3) Губят се вещи

Напоследък все по-често в конкретен момент не успявате да намерите необходимите неща, сякаш са потънали в дън земя. Въпреки че определено си спомняте, че сте поставили предмета точно там, където го търсите. И като цяло, навикът да оставяте всички неща на тяхното място не се е изгубил, но едва сега предметите ви редовно изчезват.

4) Сънувате странни неща

Усещането за нещо странно не ви напуска и през нощта. Сънувате ли непознати места, където никога не сте били? Как е възможно това! В края на краищата сънят е ехо на нашата памет. Може би някой иска да ви каже нещо по този начин?

5) Чужди шумове

Чувате странни звуци. Глухите стъпки, шумоленето, шепота, смеха и плача са още един знак, че не сте сами у дома.

6) Цветята ви умират

Стайните растения загиват без причина, независимо от грижата, която полагате за тях.

7) Котката ви се вглежда

И дори домашните любимци се държат много странно: те гледат в нищото и явно се ядосват сякаш на нещо, което виждат там.

Вижте още: Доказано от физиката: твоите мисли формират съдбата!

Ако всичко това се случва във вашия дом, най-важното е да не се паникьосвате. Може би сте просто уморени и всичко, от което се нуждаете, е да си починете. И всяка отрицателна енергия в дома ви се “лекува” с проявата на положителна. Във всичко: в мисли, емоции, действия. Веднага щом отблъснете тъмнината от собствената си глава и сърце, домът ви веднага ще стане светъл и чист.

loading...