НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение на Професор Неумивакин без използване на лекарства!

Лечение на Професор Неумивакин без използване на лекарства!

0
Лечение на Професор Неумивакин без използване на лекарства!
Лечение на Професор Неумивакин без използване на лекарства!

Уникалната система за лечение на професор Иван Неумивакин набира все повече последователи. Известният лекар разби всички стереотипи. Той промени из основи разбирането за лекарствата, тежките болести и за това, което сме свикнали да наричаме здравословен начин на живот.

Съветите на д-р Неумивакин

1. Кафе, чай, минерална вода, сок – тези напитки допринасят за замърсяване на клетките на организма! За здравето на цялото тяло е необходимо да се пие чиста вода, без добавки, най-малко 2 литра на ден. Водата е чист електролит, тя е енергията, която кара митохондриите да работят активно. Причината за всяко заболяване е липсата на достатъчно вода в организма!

2. Полу-гладното съществуване и обилното пиене на вода може да излекува дори и най-страшните болести! Иван Неумивакин вярва, че дори безнадеждно болните пациенти винаги имат шанс за възстановяване. Рак и СПИН – това са болестни състояния на организма, причинени от нездравословен начин на живот, липсата на вода и различни видове хранителни разстройства.

3. Добре е да се пие вода 10-15 минути преди хранене – 1-2 чаши. Тази процедура способства за разреждане на кръвта и за намаляване на натоварването на сърдечно-съдовата система.

4. След хранене не бива да се пие вода, може просто да изплакнете устата си. Стомашният сок не трябва да се разрежда с други течности! Ако отвикнете да пиете след хранене вода, чай или кафе, ще се подобри процесът на храносмилане и тялото ви ще абсорбира повече хранителни вещества.

5. Задължително пийте вода на празен стомах! Това е правило, с което ако не се съобразявате, може да заплатите със собственото си здраве.

6. Не трябва да приемате храна, когато не искате! Човешкото тяло е много умна система, която работи в свой собствен ритъм и вие в никакъв случай не бива да го обърквате.

7. Важно е да се пие не вряла, а престояла вода! Необходимо е да се остави чешмяната вода да престои през нощта, на сутринта да се излее 2/3 от нея и да се загрее, докато се появят малки мехурчета по повърхността. Само пиенето на такава вода води до лечение на всички болести и позволява на клетката да се напълни с животворна течност.

Вижте ощеКуркумата и нейните полезни свойства, които трябва да знаете

8. Трябва да се опитаме да не ядем нищо след 19:00 часа. Това е ключът към здравето: храносмилателната система се нуждае от пълноценна почивка!

9. “Вие сте направили нещо лошо на ближния – това означава, че сте направили на първо място лошо на самия себе си” За да бъдем здрави, е необходимо да обърнем внимание не само на физическите аспекти на своето съществуване, но и на духовните. Нездравата, гнила душа се явява причина за заболяване на организма!

Чрез методите на лечение с ултравиолетова светлина на д-р Иван Неумивакин се лекуват хора без използването на химикали! Аз съм се доверил напълно на този лекар и правя упражнения всеки ден по неговата програма.

Споделете тези тайни за здравето с приятелите си, те ще ви бъдат много благодарни!