НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 7 бабини тайни, за да имате пари в портфейла си!

7 бабини тайни, за да имате пари в портфейла си!

0

Има много ритуали и поверия как можете да привлечете късмета на своя страна, а защо не и пари в портфейла си? Можете да изпробвате тези 7 бабини тайни!

Всички се опитваме да привлечем парите в живота си по всякакъв възможен начин. Има много ритуали и вярвания, свързани с придобиването на материално богатство. Ние ще споделим с вас 7 тайни, които ще донесат късмет в живота ви. Опитайте се да спазвате тези ритуали през седмицата и резултатът няма да закъснее.

Понеделник

Ако понеделник се пада 13-ти, в 13 часа и 13 минути седнете на масата и преброите 13 монети.

Вторник

Ако намерите стара почерняла или надраскана монета, поставете я в портфейла си. Колкото по-близо се намира до останалите банкноти, толкова повече печалба ще имате.

Сряда

Раздайте малка сума монети на нуждаещите се. Това ще ви спаси от лични неуспехи и финансови проблеми.

Четвъртък

Сгънете банкнота и я поставете между веждите си. Помолете се за помощ и защита.

Вижте още: Котката – индикатор за вашата карма и благополучие

Петък

Напишете на тънко листче хартия думите: “В градината – къртица, портфейлът – моята градина, не ме е страх от неприятности.” Зашийте листчето хартия в подплатата на някоя дреха или го поставете в чантата си.

Събота

Сложете в торбичка грахово зърно и една стотинка. Скрийте торбичката в кухнята на място, където никой няма да я открие. Когато торбичката се открие, вашият дом ще се напълни с пари.

Неделя

Вземете една чиния и изсипете в нея сол, като казвате думите: “Солта е солена, а мен не ме е страх да бъда наскърбен, отивай си, бедност. Сега и завинаги!”. Поставете портфейла над солта, а на сутринта го приберете в чантата си.