Бъбреците са един от най-важните органи в тялото, тъй като тяхната функция е да премахват всички токсини и излишните количества сол в организма. Въпреки това, с течение на времето те трябва да се пречистват, за да функционират правилно.

В действителност, бъбреците абсорбират токсините и солите непрекъснато, а така могат да се появят камъни и пясък. С цел да се предотврати натрупването и образуването на вредните отлагания, направете детоксикация и по този начин ще се отървете от тези вредни съединения.

Днес, ние ще ви разкрием една изненадваща природна рецепта, която ще ви помогне да се отървете от токсините в бъбреците и да поддържате тяхната нормална функция.

Съставки:

  • шепа кориандър или магданоз
  • вода

Начин на приготвяне:

На първо място, трябва да нарежете листата от кориандър или магданоз на едро. След това ги поставете в тенджера и налейте малко вода, така че да ги покрие. Сложете течността на котлона за 10 минути. След това махнете от огъня и я оставете да изстине. Прецедете и съхранявайте в хладилник.

Употреба:

Пийте по една чаша от тази студена смес всеки ден. Ще забележите, че вашият цвят на урината ще се промени в рамките на няколко дни. Това се дължи на процеса на пречистване на бъбреците и отстраняването на натрупаните токсини.

В допълнение, можете да си направите чай от същите съставки. Просто оставете сместа в продължение на 30 минути да се запари. След това пийте два пъти месечно за детоксикация на бъбреците.

Освен това, магданозът успокоява при менструални спазми и болки. Ако добавите към магданоза и зехтин, вие ще получите изключително полезно средство за „изхвърляне“ на камъните в бъбреците.

Вижте още: Артритът може да бъде преборен, ако ядете тези продукти!

Въпреки това, ако мислите, че страдате от камъни в бъбреците, трябва да се консултирате с вашия лекар, преди да пиете този чай, тъй като той може просто да ги „раздразни“.

Припомняме ви, че трябва да поддържате бъбречната си функция, като пиете много течности по време на лечението. Независимо, че природният лек е безопасен и няма странични ефекти, не се препоръчва за употреба от бременни жени.