Хората са склонни да бъдат по-загрижени за ръцете си, отколкото за краката си. И все пак, красивите крака могат да ви направят център на вниманието.

Съществува голямо разнообразие от козметични продукти за грижа за краката, които в момента са на пазара. Но е важно да се започнете с грижа, която да запази кожата на краката ви здрава и сияйна. Козметичните салони са започнали да предлагат услугата педикюр. Но педикюрът е скъп и отнема много време.

Понякога е доста трудно да намерите време за посещение в салона. Но ние знаем как да се погрижете за краката си у дома. Предлагаме ви средство, което ще ви помогне да премахнете сухата и лющеща се кожа.

Ето подробено рецептата!

Съставки:

Прясно мляко – 2 – 4 чаши

Сода за хляб – 3 супени лъжици

Вижте още: Костите и ставите ви ще се възстановят благодарение на този лек!

Начин на приготвяне:

Вземете топлото мляко и го изсипете в малък леген, като добавите към него и содата за хляб. Разбъркайте добре и потопете краката си в разтвора в продължение на 10-15 минути. Изплакнете краката си с топла вода. Подсушете ги с чиста кърпа и нанесете крем за крака.

Използвайте това лекарство два пъти седмично и ще получите гладка, мека и здрава кожа на краката си във всеки един момент.