Има ситуации в живота, в които човек е изложен на неблагоприятни последици поради енергията на другите. Те могат да се изразяват в скандали, кавги, лошо говорене, проклятие. От всичко това може да получите отрицателна негативна маса, която да доведе до лошо здравословно състояние, спад в силите и даже проблеми с енергийното ви поле.

Какво можете да направите, за да се възстановите бързо и да предоставите помощ на самите себе си по отношение на енергията? Ние ви предлагаме 5 метода, които ще ви помагат в борбата срещу негативизма.

Как да се отървете от негативизма?

Ако след спор почувствате липса на енергия, просто измийте ръцете си или ги дръжте под течаща вода. Както знаете, водата е в състояние да отнеме негативната енергия. Много хора предпочитат да използват басейните не само за подобряване на здравето си, но също така, за да се отърват от стреса. На някои хора също така им помага вана, пълна с морска сол.

Всяка дума носи не само смисъл, но и определена енергия. Когато чуете към вас адрес ласкателство или завистливи забележки, шепнешком си кажете: „Успехът да каже, злото да замълчи.“

Ако сте обидени и са ви изпратили проклятие, не казвайте нищо като отговор, просто на ум си повтаряйте: „Вземи си го обратно.“ Върнете си го, но в никакъв случай не е нужно дори да пожелавате нещо лошо на този човек.

Ако сте получили голяма доза негативизъм и чувствате рязък спад на силите си, се възползвайте от трансфера на енергия. Спрете някъде за една минута, хванете се за едно дърво от лявата ви страна, представете си, че сте инсталирали енергиен канал. Съзнателно мислете и си кажете: „Вземи от мен всички негативи“. Фразата тук не е от решаващо значение, най-важното е да се отървете от лошите мисли. Вие веднага ще почувствате лекота в тялото, ако сте направили всичко правилно.

Вижте още: С какво кафявите яйца се различават от белите? Не сте предполагали!

Друг ефективен метод е да запалите клечка кибрит. След това духнете, но не към нея и си представете, че изгонвате цялата негативна енергия. След това изчакайте клечката да изгори на земята.

Тези прости методи за възстановяване на енергията са помогнали на много хора. Не ги игнорирайте заради тяхната простота.

Споделете с приятелите си тези методи и защитете енергията им!