НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Късметът скоро ще почука на вратата ви! 8 проверени признаци

Късметът скоро ще почука на вратата ви! 8 проверени признаци

0
Късметът скоро ще почука на вратата ви! 8 проверени признаци
Късметът скоро ще почука на вратата ви! 8 проверени признаци

Късметът се определя от вашето желание да действате. Винаги съм се смятала за късметлийка, но понякога действително помощта идва от нищото.

Харесва ми да се нарека разумен човек, макар че често разчитам на късмета си. В дъното на душата си знам, че да се чука на дърво и да се плюе през лявото рамо е несериозно, но все още продължавам да извършвам тези неподправени ритуали.

Истината е, че те никога не са излишни! Късметът не може да ви обърне гръб, при положение че вие постоянно сигнализирате за присъствието си по всички възможни начини. В крайна сметка, на вас неминуемо ще ви провърви и ще вземете Джакпота.

Пред вас са 8 проверени признаци, че скоро на вратата ви ще почука късметът!

Прилепите на тавана

Обикновено, когато хората съобщават, че на тавана в дома им са се завъдили прилепи, те считат това за не толкова приятно и се надяват скоро да се отърват от нежеланите гости. Те всъщност не осъзнават, че тези животинки носят късмет. В действителност, ако прилепите са решили да се заселят в дома ви – това е добър знак. Те са избрали това място, защото е хубаво и притежава положителна енергия. Това означава, че щастието и здравето ще ви съпътстват занапред.

Когато ви сърби ухото

Има една популярна приказка, предизвикваща усмивки – за възрастни жени, на които ги сърбят ушите. Счита се, че ако ухото почервенее или сърби, това означава, че някой в този момент говори за вас лоши неща. От коя страна чувствате сърбеж? Ако ви сърби лявото ухо, това означава, че невероятно ви е провървяло. Други хора действително говорят за вас, но само хубави неща. Това означава, че скоро ви очакват щастливи романтични отношения или началото на истинско приятелство.

Доближава ви непознато животно

Всички животни са придирчиви и добре усещат характера на човек. Особено силно усещат човешката природа котките. Така че, ако забележите, че непозната котка се увърта около вас и моли за храна, не я прогонвайте, а я нахранете с нещо. В противен случай вие рискувате да прогоните късмета си. На всеки е известна поличбата, че в нов дом най-напред се пуска да влезе котката.

Магическият смисъл на цифрата 8

В много култури по света осмицата се счита за символ на късмета. Особено силно вярват в нея китайците и има защо. Йероглифът означаващ “богатство” е близък по звучене с произношението на тази цифра. От гледна точка на нумерологията и езотериката е прието цифрата 8 да се утъждествява с обърнатия символ на безкрайността.

Вие все още нямате любимо число? Предлагаме ви да следите за свободни повтарящи се осмици при избора ви на телефонен номер или регистрационен номер за автомобил, дори адреси. Осмицата неминуемо ще ви донесе късмет!

Когато сутрин бързайки облечете наопаки любимия си пуловер, това може да ви постави в неловко положение пред колегите ви. Добре е ако забележите това преди останалите. Възможно е да си помислите, че това ще ви донесе нещастие или по-скоро побой, каквото поверие е имало в стара Русия.

В действителност, дрехите облечени неволно наопаки представляват добра поличба. Това може да означава, че сте отворени към сигналите, идващи от Вселената. Трябва да направим уговорката обаче, че късметът работи, ако грешката е възникнала по случайност, а не умишлено.

Изтръпване на лявата ръка

Понякога изтръпването на крайниците е признак за сериозни заболявания. Но сега ние не говорим за измръзване или неврологични заболявания. Става дума за случайно изтръпване или схващане на лявата ръка. Смята се, че по този начин дланта усеща паричния поток, който ще потече към вас в близко бъдеще.

Вижте ощеЗнаци, че буквално привличате пари в портфейла си!

Изпражнения на птици

Няма нещо по-неприятно от това летяща птица да ви засипе с екскрементите си. Да, ще ви се наложи добре да почистите дрехите си или (дори по-лошо) косата си. Въпреки това, този преживян срам ще ви се отплати на добра цена, като привлече късметът на ваша страна.

Това важи и за вашата кола, велосипед или дори жилището ви. Всички вещи “маркирани” по този начин от птица, указват сполука на собствениците им.

Около дома ви расте бръшлян

Ако домът ви е обвит плътно със зелен бръшлян, на вас определено ви е провървяло! А и от естетическа гледна точка е много красиво.

В допълнение, бръшлянът притежава приказно обаяние и винаги се свързва с добра поличба за бъдещето. Не се опитвайте да премахнете растението, иначе вървежният ви период скоро ще приключи.