Какво се случва, когато комбинирате мед и сода – две от най-мощните и естествени съставки на Земята? Получавате ултра-модерен микс, който е толкова силен, че може да се бори и дори да лекува някои от най-смъртоносните болести в света, като например рак. Медът и содата за хляб са мощна и ефективна комбинация за борба с рака, а също така и за поддържане на добро здраве.

Мощна комбинация за борба с раковите тумори

Предимствата на меда

Медът се смята за един вид „течно злато“, което се извлича от цъфтящите растения и дървета на земята, разбира се, с помощта на пчелите. Това е едно сладко и вкусно вещество с много предимства.

Медът е антибактериално, антивирусно, противогъбично, антисептично, противовъзпалително средство, което има висока степен на антиоксиданти, може да попречи на алергичните симптоми, да създаде естествен имунитет и да защити тялото от бактерии – този списък няма да има край. С една дума, медът е  суперхрана, която не може да се консумира твърде много.

Предимства на содата за хляб

Содата за хляб е евтин лек за десетки заболявания. Тя може да направи всичко, от премахване на петна върху приборите в къщата до избелване и укрепване на зъбите, както и почистване на косата.

Употребата й води до следните предимства:

 • осигурява облекчение от болезнено слънчево изгаряне
 • премахва нежелани петна
 • действа като естествен дезодорант
 • бори се срещу рака чрез намаляване нивото на злокачествени киселинни тумори
 • помага за отстраняването на отлагания
 • лекува и извършва профилактика на стомашна язва
 • може да управлява и да лекува увредените клетки при силен стрес

Предимства на комбинацията от мед и сода

Тази мощна комбинация от суров мед и сода за хляб е един невероятен лек за много заболявания. Особено ако се консумира редовно, тя може да помогне в лечението или профилактиката на следните заболявания:

 • предотвратя появата на камъни в бъбреците
 • намалява симптомите на рефлукс, диспепсия и киселини в стомаха
 • бори и защитава тялото от вредните ракови клетки
 • укрепва имунната система

Как става това?

Медът и содата за хляб работят много добре заедно, защото правят две неща. Първо, тъй като раковите клетки консумират по-големи количества глюкоза от нормалните клетки, те биват привлечени от сладостта на меда.

На второ място, тъй като содата се допълва със свойствата на меда на клетъчно ниво, раковите клетки започват да ядат меда, а по този начин и самата сода за хляб, която остава тайно маскирана в меда.

Рецепта

Смесете следните съставки в съд и варете на бавен огън 10-15 минути или до пълното разтваряне на содата. Не позволявайте на сместа да заври.

1 супена лъжица сода за хляб

3 супени лъжици мед

Сместа се поставя в херметически стъклен буркан. За най-добри резултати, се правят малки партиди. Приемайте по 1 супена лъжица три пъти на ден, приблизително 30 минути преди всяко хранене.

Вижте още: Лошият сън алармира за проблеми в здравословното ви състояние

Медът и содата за хляб са толкова добри и толкова силни, че могат лесно да се справят с болестите самостоятелно. Въпреки това, блясъкът на тази мощна комбинация от мед и сода за хляб подсилва техните ползи, укрепва имунната  система и разширява потенциалните ползи за здравето, които са лесно достъпни за организма.

Ако ви се иска да сте здрави, да предотвратите симптомите на настинка или да осигурите на организма си дълбоко почистване на клетъчно ниво, сега е времето да започнете. Тази вкусна, ефективна мощна комбинация ще действа като лек за някои от най-смъртоносните болести.