НАЧАЛО ЗДРАВЕ Изчистете паразитите от организма си за 3 дни!

Изчистете паразитите от организма си за 3 дни!

0
Изчистете паразитите от организма си за 3 дни!
Изчистете паразитите от организма си за 3 дни!

Въпреки факта, че хигиената в съвременното общество се е подобрила значително, проблемът с паразитите остава актуален!

Последните медицински изследвания са изчислили, че в червата на 85% от възрастното население в Северна Америка живее поне една форма на паразит. Някои изследователи смятат, че тази цифра може да достигне 95%.

Паразитите живеят в дебелото черво и оказват влияние върху здравето на цялото тяло.

При паразитната инфекция страдате от подуване на корема, диария, запек, алергия, анемия, кожни проблеми, хронична умора, внезапно наддаване на тегло, нарушения на съня, болки в ставите и мускулите, намаляване на активността на имунната система и др. Ако не се лекуват, паразитите могат да доведат до широк спектър от здравословни проблеми, от леки до сериозни хронични заболявания.

Проблемът с паразитите е свързан с чести нарушения на здравето като затлъстяване. Според много експерти, ако във вашия хранителен режим имате излишък от храни, богати на захар, червата се запълват с слуз, създавайки идеални условия за развитието на паразити.

Представената по-долу рецепта е изключително ефективна за отстраняване както на мастни, така и на паразитни отлагания. Проверете я!

Съставки:

100 грама ленено семе

10 грама карамфил

Вижте още: Сок, който спасява хора: Приготвя се изключително бързо!

Тези два продукта трябва да се стрият на прах и да се използват, както следва: в продължение на три последователни дни за закуска се консумират две супени лъжици прах от съставките, заедно с чаша вода.

Препоръчва се да направите почивка 3 дни и да повторите отново тридневното приемане на този прекрасен прах.

През първия месец ще забележите подобрение, тялото ви ще бъде ефективно изчистено от токсичните вещества и паразити.