НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете роза и вижте дали ще се сбъдне най-голямото ви желание!

Изберете роза и вижте дали ще се сбъдне най-голямото ви желание!

0
Изберете роза и вижте дали ще се сбъдне най-голямото ви желание!
Изберете роза и вижте дали ще се сбъдне най-голямото ви желание!

Всяка роза ви описва. Не мислете твърде много, преди да изберете една, иначе изборът може да е грешен и тестът няма да бъде точен.

Има пет рози пред вас. Просто трябва да разгледате снимката и да изберете една от тях. Направете случаен избор или просто изберете розата, която е най-красивата според вас.

Ако изберете роза номер 1
Вие сте изключително емоционален човек. Първата роза символизира тъгата, каквато самата тя изглежда. В душата си сте едно голямо дете, лесно емоционално ранимо. Може да ви нарани дори най-малкото нещо, защото умеете да се откажете напълно, независимо дали сте в приятелска или в емоционална връзка. Не разкривате вашите тайни толкова лесно пред другите, защото се страхувате от предателство.

Семейството е от най-голямо значение, но важна роля за вас има доверието. Без него не можете да работите. Що се отнася до парите, вие не сте някой, който продава душата си на дявола за тях, но както във всички други ситуации, вие се задоволявате с малко, т.е. трябват ви толкова пари, колкото да водите нормален живот.

Вашето най-голямо желание е да намерите любовта от вашите мечти, т.е. любов от приказките, в която емоциите са вечни, а край не съществува, както в онези стари приказки “живели щастливо до края на живота си.” Точно това ви трябва някой, който може да ви разбере и да ви обича и да ви приема такива каквито сте. В любовта сте верни и вашият най-голям проблем е, че е много трудно да намерите някой като вас.

Имаме добра новина за вас, на вас ви е отредено истинска, любов като  от мечтите ви, но ще трябва много пъти да се убодете на трън, преди да дойде розата, т.е. партньорът, който е готов да ви посвети целия си живот.

Ако изберете роза номер 2
Роза номер 2, както и нейният цвят, символизира любовта във всеки един момент и на всяко място. Във всеки случай не става въпрос за любов от определен вид, а за любов по принцип, към приятел или към семейството или партньора. Хората, които изберат тази роза, трябва да са уверени, че са решени за открито сътрудничество във всички области на своя живот.

Тези хора се жертват във всеки един момент и ако трябва да рискуват за да постигнат целите си, те ще го направят. Просто хората, които изберат роза номер 2, са готови на всичко, заради тяхното щастие. Те не правят нищо случайно, отчасти, но от началото до края, без да подбират средствата, правят всичко, за да постигнат целта си. В този случай целта е да осъществите желанието си.

Най-голямото желание на хората, избрали тази роза, е животът им да бъде щастлив в любовта, защото любовта за тях е смисъла на живота. Хората, избрали тази роза, за съжаление, страдат най-много заради любовта, така че желанието им е трудноосъществимо, но през следващите години те ще намерят точния човек.

Ако изберете роза номер 3
Вие сте щастливи и вечно безгрижни. Поведението ви изглежда като поведението на пеперуда през пролетта, защото за всеки проблем намирате решение, защото сте весели и за вас не съществува неразумна ситуация. Мислите ви са ярки и оптимистични, дори когато ситуацията е черна, поради вашата весела природа, вие я превръщате в по-малко лоша и я виждате от по-светлата страна.

Поради своята радостна природа, другите ви обичат и в трудните си моменти, те винаги ви молят да ги развеселите и да ги предразположите. Също така, можете да решавате проблемите на другите, сякаш, те са ваши.

Приятелите ви обичат, а познатите обожават да бъдат във вашата компания.

Вашето най-голямо желание е да успеете в работата. Вие влагате много пари в образованието си и се грижите да бъдете успешни във вашата професия, колкото сте успешни във всички други сфери на живота си.

Като се има предвид, че инвестирате много в работата върху себе си, имате огромни шансове да успеете в бизнеса, независимо от вашия избор на професия. Единственото, на което ви обръщаме внимание, е фактът, че е хубаво да имате пари, но не трябва да забравяте колко важно е да имате любов в живота си.

Ако изберете роза номер 4
Никога няма да сте сигурни дали сте избрали розата или розата е избрала вас. Тази роза разкрива вашия труден характер, т.е., тя показва истинското ви емоционално състояние, когато се съмнявате. Сърцето ви е било наранено скоро, така че избрахте розата, която изглежда така, сякаш започва да става черна или да изсъхва.

Няма радост във вашето поведение, вашата воля за живот и вашата сила. Изглежда, че всички кораби са потънали. Всичко около вас е черно, а вие се отнасяте още по-лошо. Не се смеете, не се сприятелявате, затова гледате на нещата от утре със страх. Това е голяма грешка, независимо от настоящата ситуация, имайте поне малко оптимизъм.
Ако сте избрали роза номер четири, вашето най-голямо желание е да промените отношението си към света и околната среда, т.е., да спрете да бъдете толкова големи песимисти и всичко да виждате в черно. Това означава, че сте преживели толкова много в живота си, че непрекъснато се надявате, че и за вас ще дойдат по-добри дни. Имате чувството, че съдбата е против вас и просто искате тежките дни да отминат.

Ако не промените поведението си и не внесете оптимизъм в ежедневието, желанието ви е неосъществимо. Вие унищожавате собствената си съдба, а всичко е във вашите ръце!

Ако изберете роза номер 5
Тази роза представлява вашето развитие и напредък във всяко отношение. Всичко, което някога е съществувало, ще се промени. Вие просто ще цъфтите като розата, която сте избрали. Ще ви бъдат дадени големи шансове за прогрес и ще ви се разкрият големи пътища, които ще ви доведат до повече шансове.

Ваш избор е да решите кой път да изберете. Тъй като сте готови да се борите, способни и смели сте, имайте предвид, че нищо не е невъзможно!

Най-голямото желание на хората, избрали роза номер 5, е да се реализират в семейната среда.

Вие сте възпитани така, че семейството е ваш приоритет, а домът свят, така че ще направите всичко възможно, за да намерите сродна душа, с която да имате любов като от приказките.

За вас, потомството е най-важното нещо, така че всички ваши желания ще бъдат изпълнени в секундата, когато станете родител.

Реално погледнато, вие от живота не търсите много, слава богу, животът ви предлага много повече, просто не се променяйте и останете все така весели, и най-важното – никога не губете вяра в себе си!