НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ В края на живота си майката разкрива на сина си своята тайна

В края на живота си майката разкрива на сина си своята тайна

0
В края на живота си майката разкрива на сина си своята тайна
В края на живота си майката разкрива на сина си своята тайна

Ето каква е тайната, която майката разкрива на сина си!

Много често не оценяваме това, което правят родителите ни. Те винаги са близо до нас от момента на нашето раждане, винаги са търпеливи. Те ни учат не само на дреболии, но и как да преодолеем трудностите в живота.

Когато достигнат определена възраст, те се нуждаят от грижата, от която ние сме се нуждаели като деца. Понякога децата решават, че е по-лесно да изпратят родителите си в специални домове – или поради липса на време, или защото това е най-лесният начин за тях. Но в действителност, за по-възрастните родители – това е истинско мъчение.

Тази история е за едно семейство, състоящо се от баща, майка и син. След смъртта на бащата синът решава да даде майката на сиропиталище. Причината за това (по думите му) е липсата на време и търпение. След като майката е настанена в сиропиталището, синът започва да я посещава от време на време.

Веднъж се обадили и му казали, че майка му е много болна и умира. В отчаяние синът се втурва към приюта. Опитва се да разбере дали може да направи нещо за нея, на което майка му отговорила:

“Искам да инсталирате вентилатори в приюта, тъй като няма тук. Освен това купете нови хладилници, за да не се разваля храната. Много често през тези години си лягах, без да ям нищо.”

Това искане много изненадало сина ѝ и той попитал своята майка защо е чакала толкова дълго, докато му каже това. Майката погледнала сина си и тъжно отговорила:

Вижте още: Тази жена преборила рака в последен стадий без химиотерапия

„Сине, успях да свикна с глада и топлината. Това не е толкова страшно. Това, от което наистина се страхувам, е фактът да не свикваш децата ти да се връщат на това място…”