Ако в семейството са се появили разногласия, неуспехите идват един след друг, имате постоянно безпокойство и лошо настроение – тази молитва ще ви помогне!

Молитвите са най-достъпният начин да помолите Висшите сили за покровителство и защита. Ако в семейството ви започнат да валят разногласия, неуспехите идват един след друг, имате постоянно безпокойство и лошо настроение, защитата е особено необходима.

Често се случва след появата на някои гости у дома, енергийното ви ниво да се промени към по-лошо, конфликтите да станат все по-чести, а атмосферата – враждебна. Помощта за вас и вашите близки в този случай е не само възможна, но и необходима.

Има определен тип хора, наречени енергийни вампири. Съзнателно или неволно те крадат от жизнената ви сила. След общуването с тях, състоянието на здравето се влошава, хроничните заболявания се задълбочават и още по-лошото – лишавате се от защита от негативни прояви.

Можете да спасите семейството си с помощта на доказани оброци. Има една силна и защитаваща молитва, наречена „Седем заключвания“, която ще помогне на всички.

Молитва – оброк за защита на дома и семейството

Всяка дума има специална сила и може да промени света. Фините вибрации, насочени в пространството, ще ви заредят с енергия и ще ви дадат най-силната защита. Очарователната молитва е вид щит, който отразява негативните проявления.

За да активирате защитата, запалете 7 църковни свещи. Настроението също е важно. Необходимо е да се предпазите от зли мисли и да спрете да обвинявате другите за вашите проблеми и нещастия. Самите по-висши сили ще изберат мярка за наказание за онези, които са нападнали някого.

Отделете малко време, дишайте дълбоко и внимателно. Представете си, че вие и вашият дом сте покрити с прозрачен пашкул, преливащ от излишна енергия. Насочете всичките си сили да го разтеглите върху всеки член от семейството, а също да покриете и жилището си. Седем пъти прочетете текста на молитвата, покръствайки пространството около вас:

„Ще положа 7 кръстовища за защита на себе си, семейството си и дома си. От Святия Дух; от нашия Господ; от сина Исус; от Великата Дева Мария, животът бе непогрешим; от моя ангел-пазител, който непрестанно ме следва; от здрач до зазоряване; от земята до небето.

Кръстовете затварят всички входове и ни пазят от лукавия. Ще положа 7 ключа у дома, ще го затворя за нещастия, защитните сили ще ми донесат мир и утеха.

  • Първата ключалка заключва неприятностите;
  • Втората – нещастието от бедност и липсата на бизнес;
  • Третата – от сълзите;
  • Четвъртата – от черна кражба;
  • Петата – от бедност;
  • Шестата ключалка заключва болестите;
  • Седмата – заключва цялото пространство.

Вижте още: Формата на краката на жената ще ви разкрие всичко

Обединявам ключалките, поверявам ключа на Бога. Висшите сили нека ме пазят, несправедливостта е отблъсната. Вярвам в справедливостта, в добрите мисли, отварям душата си. Амин!“