НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Формата на краката на жената ще ви разкрие всичко

Формата на краката на жената ще ви разкрие всичко

0
Формата на краката на жената ще ви разкрие всичко
Формата на краката на жената ще ви разкрие всичко

Как можете да развиете близки романтични отношения с жената до вас, ще ви подскаже формата на краката. Обърнете внимание на краката й. Оказва се, че те могат да разкрият много за нея като партньор в една връзка. Да, и за жените няма да бъде излишно да се запознаят с тази информация, дори и ако са уверени в неприкосновеността на връзката им.

Ето какво разкрива формата на краката на жената!

За мъжете е характерен навикът да обръщат внимание на външните характеристики на жените. От физическа гледна точка те преценяват как ще се развие връзката с нея, особено на лично ниво. Тези характеристики включват формата на краката. Това не е никак случайно, защото засяга физиологията, т.е. взаимовръзката между човешкото тяло и неговите хормонални нива. По-долу ще разкажем всичко за характеристиките на поведението на една жена в зависимост от формата на краката ѝ.

При жените формата на краката има няколко вида. Питате се как да го определите? Много е просто. Застанете пред огледалото. Долепете краката си и ги стиснете здраво. Типът форма ще можете да го видите в огледалото.

Форма на крака тип А

Краката не се допират само на едно място: между глезените и средата на прасеца. Смята се, че при този тип крака мъжът се чувства комфортно в отношенията си с конкретната жена.

Жените с този вид крака се отличават със своята особена нежност и деликатност. Те отдават лидерството във взаимоотношенията на мъжа заради тяхната срамежливост и плахост. Но това е една от основните опасности в силата на връзката, тъй като мъжете се уморяват от това. Затова бъдете много активни. Полагайте усилия, за да получите пълно удоволствие.

Форма на краката тип В

Краката се допират само в глезените. Тези жени са отворени към нови преживявания. Те винаги са различни, пренасят в романтичните им отношения елементи на игра. Демонстрират смелост и активност. Те държат лидерството в отношенията. Но тази прекомерна нужда да доминират, може да отблъсне мъжете. Научете се да контролирате себе си.

Форма на краката тип C

Краката са допрени по цялата дължина, с изключение на частта от коленете надолу. Жените с такава форма на краката в една връзка са нежни, ласкави и романтични. Но ако инициативата премине в техни ръце, ще ги опознаете в другата им светлина: те наистина са тигрици и страстни любовници. Те са енергични и темпераментни.

Форма на краката тип D

Това е най-често срещаната форма на краката. В една романтична връзка, жената е естествена, но не се проявява особено. Тя не обича да експериментира в леглото, предпочита стандартните начини или пози. Но когато мъжът до нея опитва нещо ново, тя винаги го подкрепя. Мъжете много обичат жените от този тип, защото поддържат егото им.

Вижте още: Математиката никога не е била толкова лесна с тези трикове

Ето че мъжете съзнателно обръщат внимание на формата на краката на една жена. Те сякаш прочитат подсъзнателно важната информация за себе си, за да анализират характеристиките и нуждите на своя потенциален партньор. Особено ярко в този случай си личат характеристиките на човек в неговите романтични взаимоотношения.