НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Розата ще разкрие силните качества на личността ви

Розата ще разкрие силните качества на личността ви

0
Розата ще разкрие силните качества на личността ви
Розата ще разкрие силните качества на личността ви

Розата е била считана за дар от боговете. Според древногръцката митология, прелестните цветя са се появили от белоснежната морска пяна, излизайки от пясъка, от красивото тяло на богинята Афродита.

В западната култура розата заема царския трон и е призната за кралицата на цветята. Тя е популярен елемент в различните гербове, а най-добрите градинари я отглеждат за монарсите в Европа.

В арабските страни има легенда, че на земята се е появила червената роза от капка кръв на пророка Мохамед.

Божественият произход на цветето се подчертава от трепетното отношение към него. Розите украсявали харемите и дворците на източните владетели. Известните поети я сравняват с рубин и я включват в своите стихотворения, а мъжете подаряват рози на своите любими.

Розата е била и остава най-обичаното цвете, символ на красотата и страстта. Тя излъчва чар, лукс, деликатен аромат, има стройни стебла и остри тръни – розата прилича на красивата модерна жена.

Погледнете изображението и изберете розата, която мислите, че прилича на вас. Всеки цвят има специално значение.

Номер 1

Класическа червена роза – изборът на смелия и изключително честен екстроверт. Имате добра интуиция и нюх към лъжите. Вие знаете точно какво искате и как да го постигнете. Абсолютно не се страхувате от нищо.

Лесно преодолявате стреса, но трябва да се научите как да релаксирате – например, разхождайте се и се наслаждавайте на природата.

Номер 2

Вие обичате да се грижите за другите и да ги подкрепяте. Вие се тревожите за благополучието на вашето семейство и правите всичко възможно, за да няма нищо, което да наруши неговия мир.

Вярно е, че понякога изграждате стена между себе си и останалия свят; научете се да поемате рискове и да правите промени!

Номер 3

Вие сте много уязвими и емоциите лесно могат да надделеят над вас. Понякога ви се струва, че не сте на правилното място. Всичко това се дължи на чувствителността и опита ви.

Склонни сте да подценявате стойността на вашите собствени постижения. Опитайте се да се научите как да се справяте с това. Осъзнайте колко сте добри и колко скрити таланти все още не сте показали на света.

Номер 4

Вие сте щастлив, креативен и естествен човек, който винаги вижда предимствата в живота си. Вие сте любопитни и се наслаждавате на нови открития.

Трябва да се научите да не изоставяте своите ангажименти наполовина поради липса на постоянство и стабилност.

Номер 5

Винаги сте нащрек и търсите сигурност. Обичате да се концентрирате върху бъдещето, но трябва да обърнете повече внимание на настоящето. Опитвате се да подобрите света около вас, но и не забравяйте да живеете живота си всеки ден!

Вижте още: Тест: Разберете как ви възприемат мъжете около вас!

Номер 6

Знаете как да осъществите мечтите си – за това имате достатъчно дисциплина, постоянство и сила. Склонни сте да работите усилено, да се движите напред и да растете – това е един от най-важните аспекти на живота ви.

Опитайте се да намерите баланс между работата и личния живот, за да споделите успехите си с някого!

loading...
loading...