НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как номерът на апартамента се отразява на живота ви?

Как номерът на апартамента се отразява на живота ви?

Ето какво означава номерът на апартамента ви!

Ако нумерологичното значение на апартамента съвпада с вашата енергия, ще ви е удобно, буквално ще чувствате, че „домът и стените ви помагат“, а вашият дом е вашата крепост.

Обикновено казваме, че енергията на мястото, в което живеем, зависи от предишните жители или като цяло от мястото, където се намира апартаментът или къщата. Адресът не е от такова значение. Но номерът на апартамента, като датата на раждането ни, има връзка с това как ще се чувстваме ние и другите членове на домакинството в него.

Случва се членовете на едно и също семейство да се чувстват дискомфортно у дома, а в същото време в други домове да се чувстват комфортно. Това се обяснява с факта, че енергията на конкретен човек може да не е подходяща за енергията на къщата.

Как да разберете защо това се случва?

Предлагаме да разберете какво означава номерът на апартамента, в който живеете или в който планирате да се преместите.

Ако нумерологичното значение на апартамента съвпада с вашата енергия, ще ви е удобно, буквално ще чувствате, че „домът и стените ви помагат“. В противен случай може да имате главоболие, чувство на тъга и неразположение от различно естество.

Така че, за начало, изчислете нумерологичния номер на апартамента си и установете как живеете. Изчислението е много просто: например, номер на апартамент 138 = 1 + 3 + 8 = 12. 1 + 2 = 3. „3“ е нумерологичното число на апартамент 138.

Номер 1. Планета – Слънцето

Тази апартамент изпълва собствениците с творческа енергия и радост от живота. Той позволява на човек да се откроява, да привлича вниманието на околните. Ще бъде удобен за художници, поети, писатели, журналисти. Апартаментът трябва да има много различни цветове, а доминиращата гама да бъде оранжево-червена. Атмосферата в този дом е безгрижна и открита. Но блясъкът е предназначен само за добрите хора, докато злите в такава къща ще понесат само загуби.

Номер 2. Планета – Луна. Интуиция и съзерцание.

Апартаментът е подходящ за хора, работещи с малки деца, за готвачи и музиканти. Основният акцент в такъв апартамент трябва да бъде върху огледалата, а основният цвят трябва да е мек крем, с малка част от изумрудено зелено. Внимавайте за външния вид на банята – тя трябва да бъде безупречна.

Номер 3. Планета – Марс. Воля, решителност, действие!

Този апартамент не е за мързеливи хора. Ако сте пасивни, решенията ще се вземат вместо вас. Този апартамент ще трябва да бъде ремонтиран през цялото време: водопровод, брави, столове… Собствениците трябва да са в добра форма и в постоянно движение, в противен случай стагнацията на енергията ще донесе болест. Интериорът трябва да е червен. Най-активните места са тоалетната и коридора, погрижете се за тях.

Фигура 4. Планета – Меркурий. Контакти.

Крайната честност трябва да „живее” в такъв апартамент – лъжата ще се върне при вас! Животът в тази къща често е привлечен от пътувания. Пригответе се да общувате много, не само у дома, но и на работа: този апартамент ви обещава много диспечерска работа. Основните неща в интериора са обекти, свързани с информация: като се започне от телевизор и телефон, и се завърши със снимки на стените и йероглифи в рамка. Е, благоприятните цветове ще бъдат синьо, сиво, както и синьо и жълто.

Номер 5. Планета – Юпитер. Разширение.

Тук всичко е глобално: животът на този апартамент може да бъде свързан с политиката и науката – всичко служи за обединяване на хората в името на една идея. Лилавият цвят е подходящ за този дом. А бронзовите предмети, особено донесени от далечни страни, ще служат като истинска декорация. Не си позволявайте да се сърдите – и с вас всичко ще бъде наред. Да, не забравяйте за обширната библиотека!

Номер 6. Планета – Венера. Почивка, любов и комфорт.

Жителите на такъв апартамент имат късмет! Тук живеят или мили и гостоприемни хора, или запалени кавгаджии. Цветовете са много топли: в бежово и кафяво. Декорът на тази къща включва големи меки дивани, кръгла маса, килими, цветя… Обикновено в такъв апартамент обичат да се грижат за животни – котки, кучета. Не се карайте в този дом, подбудителят на кавгата винаги ще бъде виновен.

Номер 7. Планета – Сатурн. Изпитания!

Жителите на такъв апартамент често са в затворени обстоятелства и изпитват различни видове ограничения. Но не всичко е толкова лошо! В същия апартамент ще можете да овладеете някои професионални умения. Основното нещо – по-често анализирайте вашите дела и действия, гладът и часовете по йога ще са от полза! Преобладаващият цвят е тъмно син. В интериора няма доминанти.

Фигура 8. Планета – Уран.

Това е апартаментът на астролозите и ясновидците, ако някой прагматик и материалист попадне там, той ще се окаже на дъното. В този апартамент винаги ще бъдете заобиколени от приятели. За неговия дизайн използвайте ярките цветове на дъгата, небесносиньото също трябва да присъства! Внимавайте с електрическите уреди и поддържайте прозорците чисти.

Вижте още: Привличане на материално благополучие – ефективни начини

Номер 9. Планета – Нептун. Изключително тежък апартамент!

Той е подходящ за свещеници, музиканти, моряци и екстрасенси. Тук лесно ще се лутате в неосъществени мечти и ще придобиете много лоши навици. Този апартамент е като Бермудския триъгълник – нещата винаги някъде изчезват и всичко е лишено от здрав разум.

Сега можете да проверите как вашият апартамент и атмосферата в него се свързват с предложената характеристика.

loading...