НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сок, който спасява хора: приготвя се изключително бързо!

Сок, който спасява хора: приготвя се изключително бързо!

Сок, който спасява хора: приготвя се изключително бързо!
Сок, който спасява хора: приготвя се изключително бързо!

Този невероятен сок е много подходящ за хора, страдащи от рак в продължение на десетилетия, защото може да засили имунната система, да подобри кръвната картина и да възстанови енергията. Сокът е много лесен за приготвяне, но има само един недостатък – няма особено приятен вкус. Въпреки това, ползите му далеч надхвърлят вкуса му.

Основните съставки на този естествен сок са морковите и цвеклото. Той се препоръчва за хора, страдащи от рак в продължение на десетилетия, които не могат да издържат на действието на традиционните противоракови терапии.

Напитката спасява много хора по света, но това не означава, че трябва да се пие само от тези, които страдат от сериозно заболяване. Можете да я пиете всеки път, когато се чувствате уморени или депресирани като превантивна мярка.

Ето какво трябва да направите:

Съставки:

1 кг цвекло

1 кг мед

1 лимон

500 грама моркови

3 портокала

3 ябълки

Вижте още: Тази напитка очиства артериите и защитава вашето сърце!

Начин на приготвяне:

Необходимо е само да смесите всички съставки в блендер до получаването на еднородна смес. Червеникавата течност може да се излее в бутилка и да се съхранява в хладилник. Вие ще получите най-добри резултати, ако пиете този сок на празен стомах.

Пийте напитката всеки ден и вие ще започнете да се чувствате много по-добре само след 10 дни!